Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Є робота!! Dm для більш детальної інформації. Повна/неповна зайнятість Для новоприбулих, студентів, пенсіонерів, випускників 40 доларів США за годину, ми тренуємося!! Доступна субота-неділя Dm для більш детальної інформації.
-
Персональні тренування з боксу та ММА Моє ім’я – Денис, мені 18 років, і я вже понад 10 років займаюся боксом та ММА. Маю великий досвід у тренуваннях, зокрема з юнаками і дівчатами різного віку. Якщо ви шукаєте можливість розвиватися в боксі або ММА, досягти нових спортивних цілей або просто покращити фізичну форму – я готовий допомогти! Що я пропоную? • Персональні тренування з боксу та ММА, адаптовані під ваші потреби та рівень підготовки. Від початкового рівня до просунутого. • Розвиток техніки та тактики бою – для тих, хто прагне поліпшити свої навички, стати впевненішим у ринзі чи клітці. • Фізична підготовка – зміцнення витривалості, сили, швидкості реакції. • Вправи для всебічного розвитку – тренування координації, гнучкості та балансу, що необхідні як для боїв, так і для повсякденного життя. Для кого ці тренування? • Вік: від 4 до 25 років. Працюю як із дітьми, так і з молодими людьми, які прагнуть удосконалюватися. • Рівень підготовки: приймаю новачків, які хочуть освоїти основи, а також тих, хто вже має досвід у боксі або ММА і бажає досягти нових вершин. Зручність та комфорт • Можу проводити тренування у вашому зручному місці – з виїздом на дім, щоб ви могли займатися без зайвих витрат часу на дорогу. Чому обрати мене? • Індивідуальний підхід до кожного – складаю програму, виходячи з ваших цілей, фізичних можливостей та особливостей. • Багаторічний досвід в боксі та ММА, що дозволяє мені професійно та уважно працювати з кожним клієнтом. • Реальні результати – разом ми побачимо прогрес у ваших навичках і фізичній формі. Готовий почати тренуватися? Пишіть в дірект, і давайте рухатися до ваших спортивних цілей разом!
-
Работа по Бутикам , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Работа по Бутикам , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
кому нужна paбoтa в Торонто - напишите мне, есть очень хороший вариант
-
Алина , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Кристина , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Алина , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Татьяна , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Увага! Відкрито набір для українців на посаду HR-оператора чату! Міра тема але висока ЗП. Наші оператори заробляють у середньому від 2500 $! Можна без досвіду, навчання. Вік 17-40! Умови праці на високому рівні у комфортабельному офісі! Наші філії є в різних країнах Євросоюзу та природно на території України! Надаємо житло та оплачуємо харчування. У разі переїзду допомагаємо з переїздом! Посадові обов'язки: розміщення оголошень про пошук на різноманітні вакансії для шукачів роботи, консультація та працевлаштування кандидатів! Ваша зарплата складатиметься зі ставки +% за працевлаштування. Так само є кар'єрне зростання! Хто шукає офіційну рутинунну роботу, це не для вас. Якщо ви готові розвиватися для отримання високого доходу, тоді будемо раді бачити вас у нашій команді
-
Шукаємо операторів чата вік 17-40 робота не офіційна і тільки для українців! Висока зарплата в середньому від 2500 $, сіра тема, без досвіду, навчання надається! Відмінні умови праці у комфортабельному офісі! Філії в Європі та на території України! Ми надаємо житло та оплачуємо харчування, а також допомагаємо з переїздом! Обов'язки: розміщення вакансій та працевлаштування! Ми маємо кар'єрне зростання. Приєднуйтесь
-
8 админов 🤕
-
Злата , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Елизавета , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Елизавета , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru