Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) Шукаю музикантів, напишіть будь ласка в особисті🙏🏼
-
Доброго дня, шукаю однокімнатну квартиру в районі Норз Йорк (бажано не далеко від Finch Station). Бюджет 2200$. Буду вдячна за контакти та поради🙏🏻
-
🥗Brunch - тренінг «Думай як нутриціолог» ❌Складні стосунки з їжею? Постійні зриви з дієт? ❌Емоційне переїдання? ❌Залежність від смаколиків? Якщо впізнали себе, тоді вам точно до нас! Спікер: Ксенія Романовська Лікар-нутриціолог та дієтолог. ✅10 років досвіду роботи в сфері охорони здоров’я. ✅Більше 500 вдячних клієнтів. ✅Від розладів харчової поведінки до повної гармонії з тілом. На Brunch-тренінгу ви впевнитеся, що здорове харчування може бути смачним і без обмежень. Чекаємо дівчат та чоловіків на нашій зустрічі: 🗓️13 серпня 🕑14:00 🪴High Park На вас чекає: -участь у тренінгу -тематичні ігри -практичні завдання - корисні смаколики та напої 💵Price: 60 CAD Кількість обмежена надсилай «+» @n_sydorenko 😉 Гарантовано, після зустрічі їжа стане для вас не джерелом стресу, а помічником та дієвим інструментом для повноцінного життя. Купуй квиток та почни правильно формувати харчові звички в компанії однодумців🥰
-
Хлопці, дівчата, хто планує в неділю їхати на Wasaga ?)
-
На всякий пожарний ще напиши в Двіж Торонто, там актив в 100 раз кращий
-
Привіт народ Чи може хтось скинути силку де можна купити білети на пивоварова? Мені терміново потрібно Буду дуже вдячна за допомогу
-
Впринципе любая офисная работа, отлично выполню
-
Всем привет,у кого-то может есть работа , хороший язык , 6 лет опыта в продажах
-
GUYS❗️GUYS❗️GUYS❗️ Вже зовсім скоро кінець літа і саме в честь цього🤫 ми вирішили влаштувати АФІГЕНСЬКУ вечірку під назвою👇🏻 🌟 «Exotic Summer Party”🌟 🗓️Коли? – 25.08 💵Скільки? – 20$ 💎Де? –Restaurant “Fregata” 🌃Локація? – 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 ❗️Вхід лише 19+❗️ ✨На вас чекають:✨ Вибухові коктейлі 🍹та інший алкоголь🥃 Круті треки🎸 Екзотичні танці💃🏻🪩🕺🏻 Фото та відеозйомка📸 І звісно, незабутня атмосфера 🔥 А тепер трішки деталей: ⚜️Для наших улюблених крихіток 🆓вхід увесь вечір, та більше того, на кожну дівчину очікує БЕЗКОШТОВНИЙ ЕКЗОТИЧНИЙ КОКТЕЙЛЬ🍹🍸, а також спеціальна програма від наших сексуальних чоловіків🫦😏( ну ви зрозуміли😉) ⚜️Ті хто завітає до нас на своєму крутому, дорогому авто 🏎️ буде мати змогу залишити його на ВІП паркінгу та навіть попасти у наш відеоролик🤩 ❗️Не забуваємо про строгий FACE CONTROL: діловий, класичний стиль❗️ ⭐️SHINING STAR⭐️ чекає саме на тебе, відірвись на повну🤪🔥 ⌚️Розпочинаємо о 21:00😉
-
🃏🎲 Мафия-игра в эту субботу! Присоединяйтесь к нам на захватывающее приключение, полное интриг и стратегии! 🤝🕵️♂️ 📅 Дата: [05.08] ⏰ Время: [6:00 р.m.] 📍 Место: [3665 Arista way] 🎭 Станьте частью увлекательной ролевой игры, где каждый игрок получит свою уникальную роль - жителя или мафиози. Найдите союзников, раскройте лживых и выиграйте сражение за победу! 💼🔪 🔎 Не пропустите возможность потренировать свою логику, стратегические навыки и наблюдательность. Зарегистрируйтесь заранее, чтобы гарантировать свое место в игре! 🌐 Немного информации. Игра будет происходить в классичиском её варианте с заказом на три ночи и без дополнительных ролей. Так же будут снеки. Ну и куда же без крутого атмосферного комьюнити 📧 Вопросы и предложения присылайте мне в личку Присоединяйтесь к нам и окунитесь в мир интриг и разоблачений в игре в мафию в эту субботу! 🃏🕵️♀️
-
Добро пожаловать! 🌟 Я - маркетолог с уникальным творческим подходом. Создаю захватывающий бренд-дизайн, привлекательные посты и сторис, олицетворяющие вашу компанию. Логотипы, которые запомнятся. Таргетированная реклама для успешного продвижения. 🎯 А еще я создаю превосходные веб-сайты и провожу мощную SEO оптимизацию, чтобы ваш бизнес взлетел на новые вершины! 🚀 Давайте вместе превратим вашу идею в успех! 💼
-
Шкафа, безкоштовно
-
Запишу дітей на безкоштовні онлайн-уроки з Scratch, Minecraft, Roblox, Unity, Python. Дитина навчитися створювати ігри та програмувати, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти🙂 Кому надіслати посилання?) Пишіть мені в особисті повідомлення 😊
-
Спілкування, приємна атмосфера та нові знайомства! МИ ГАРАНТУЄМО! Це саме те, що ви отримаєте у нашій бесіді «Двіж в Торонто» 🫂 Ви зможете знайти нові цікаві знайомства, організовувати зустрічі та гарно провести свій вільний час у приємній атмосфері 🤩 Зацікавило? Хочеш бути частиною компанії? Пишіть @yura_vodyaniy і ми добавимо вас у нашу бесіду 🤜🏻🤛🏻
-
Тільки уявіть! «Швидкі побачення» існують вже майже пів року 🥰 Є що згадати, не буде, що дітям розказати 😂 Жартуємо))) Звісно за цей час відбулося багааааато різних знайомств, а скільки обʼєдналося сердець 🥹 Кожен захід був по своєму особливим, як і кожен його учасник. Давайте завершимо це літо РАЗОМ 😜 Вперше та ексклюзивно для усіх українців у Торонто «Швидкі побачення» влаштовують паті 🎈 🗓️27 серпня 🕔17:00 🎫: www.eventbrite.com/e/692109958517 Запрошуємо усіх, як пари, так і самотні сердечка. Кожен учасник матиме браслет: 💚 зелений — відкритий до романтичного знайомства ❤️ червоний — вже має пару ✔️ Для вас зіграють та заспівають під гітару українські співаки ✔️ Спробуєте себе на майстер-класі у пристрасній бачаті ✔️ Будуть смачні закуски ✔️ Лаунж атмосфера не залишить вас байдужими Дрес-код: 👠 коктейльні плаття для дівчат 🎩 класичний для хлопців Ти маєш бути на цій вечірці 🤩🥳