Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора!) Хто знає де можна знайти спонсора для переїзду в Канаду Було б непогано безкоштовного Дякую!
-
Всім привіт, думаю буде корисно) Від SmartLeadPro надійні постачальники✅ Розписані коментарі, контакти, умови та специфіка праці з тим чи іншим постачальником 18 ніш, 923 посилання, зручний перегляд у Excel файлі Всього за 150 грн, у вихідні знижка! До 13.10 отримай додатково за 0 грн чек-лист по аналізу ніші від SmartLeadPro! Вибір правильного товару - половина справи✅ Якщо бажаєш влитися у сферу дропшипінгу, пиши у приватні)
-
Привіт, купи в Canadian tire а потім здай їх 😁
-
Що потрібно
-
Всіх вітаю , любі красуні 💕🇺🇦 Мене звати Олена , я косметолог естетист з медичною освітою. І я обожнюю те , чим займаюсь . З нагоди переїзду в Торонто 🇨🇦 Хочу запросити вас до себе на процедури 🤗 По дуже прийнятним цінам ,а також Акційна пропозиція - 1️⃣0️⃣ % на перший візит. Проводжу ось такі процедури : -Чистка обличчя : Узд чистка Комбічистка - Пілінги - Карбоксі терапія - Доглядові процедури - Anti age процедура - Відбілююча процедура - Процедура на зволоження шкіри - Процедура анти Акне - Процедура для чутливої шкіри - Доглядова процедура для чутливої шкіри - Масаж обличчя - Масаж шийно комірцевої зони Щаслива бути корисною для вас ✨✨✨ Записатися та познайомитись зі мною можна в моєму інстанрам : instagram.com/olena_rusu_cosmetology?igshid=MWZjMTM2ODFkZg== 📞📞📞 Мій номер +1 (437) 688 4846 Вайбер +38 0630609494 Telegram +38 0630609494 📍Локація Etobicoke 33 Shorebreeze Dr #косметолог
-
💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
-
Hello everybody👋🏻🤍 А ось і настав цей довгоочікуваний момент🤩 Наші фото готові до перегляду📱😌 www.dropbox.com/sh/ndqyxao7muhgb18/AAAXluv3ex4Uure5HF4hBuRoa?dl=0 Світлини, справді, получились неймовірними😍, а все через те, що на них ви❗️Наші дорогі УКРАЇНЦІ та УКРАЇНКИ🇺🇦🔥 📲Підписуйтесь на нас в: Telegram: t.me/shini_ngst Instagram: instagram.com/shini_ngst Ставте вподобайки❤️ та позначайте нас🪄 З любов’ю ваш «Shining Star”❤️🔥
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео!