Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) 16 березня в Торонто відбудеться благодійний концерт наших українських виконавців Скофка, Дові та Козак Сіромаха. Автори пісень "Де би не був, не забуду дім" "Щоб не було, вистоїмо" "В небі чистому чути Гімн" щоб було зрозуміліше) Хто планує піти на цей концерт? Треба підтримати наших!!!! До речі зараз діє знижка на квитки 15 % по промокоду: bomond Можливо комусь знадобиться :)
-
I never say you do lol
-
Куда лол
-
www.instagram.com/reel/C30inBZJbYx/?igsh=MTIzMGNmMjd0bGJsaQ==
-
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🙏БУДЬ-ЛАСКА 🙏 ПРОШУ ВАС НЕ ПРОЛИСТУЙТЕ❗ БЛАГАЮ НА КОЛІНАХ! ДОПОМОЖІТЬ ЗАВЕРШИТИ ЗБІР ДИТИНІ НА ОПЕРАЦІЮ! 🙏🕊 🌿🙏🕊 🌿🙏🕊 Операція на серці відбудеться в кінці місяця. У нас є менше місяця, це не так багато часу, тому прошу допомогти зараз! Якщо буде раптове погіршення стану, нам доведеться негайно їхати до Женеви. На жаль, операція буде платною. У мене немає вибору - я змушена просити про допомогу, Вашу допомогу. Сергійко - моє диво - довгоочікуваний, любий синочок. Я знаю, що він може і буде жити! Але це станеться тільки в тому випадку, якщо Ви дасте йому цей шанс. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ДОПОМОЖІТЬ СЕРГІЙКОВІ, БУДЬ-ЛАСКА! Кому не шкода 10, 20, 50 гривень... Для когось це чашка кави, а для мене порятунок дитини!!! Надамо всі необхідні документи. 🙏🕊 🌿🙏🕊 🌿🙏🕊 Кртка для допомоги: 4441111151180688🇺🇦
-
Троянди з атласної стрічки. Твій найкращий подарунок для дівчини , які обов'язково їй сподобаються Замовляй Ціна троянд 1 троянд - 26 гривень 3 троянд - 78 гривень 5 троянд - 130 гривень 11 троянд - 286 гривень 19 троянд - 494 гривень 26 троянд - 676 гривень 31 троянд - 806 гривень 51 троянд - 1 326 гривень
-
Блін. А якщо 3 роки назад десь, там була Україна. А зараз не зрозуміло хто. А бабусю хочу привітати, є якісь обхідні путі ?