Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Але зараз показують Український фільм
-
Ох ноу
-
www.eventbrite.ca/e/movie-rocky-road-to-berlin-toronto-tickets-850999691987?aff=odcleoeventsincollection
-
А здравствуйте А где найти информацию об этом?🙃
-
З головного😆 ‼️Адмін‼️ Юра заепрувил!! А тепер по темі: t.me/womanwithinme - канал для дівчат (про самооцінку, роботу над собою і чому всі чоловіки кАзли). Канал новий і пробний, тому треба ваша волонтерська підтримка глянути чи є у тому сенс. А також актуалочка для всіх⤵️ www.instagram.com/nataliia.sexologist Психологія сексуальності: говоримо, що ви любите і чому 👌🏻👈🏻, що на вас впливає, чи є різниця у розмірі 🍆🍌 і тд. Активність, зазвичай, в сторізах в районі п'ятниці. Бо я не блогер, а психолог, якому дуже хочеться, щоб нарешті люди зрозуміли, що секс - то про прекрасне і поняття "норма" дуже суб'єктивне👌🏻 Також пости суто психологічного характеру я пишу у іншому Телеграм-каналі (t.me/NataliiaPalamarchuk_Psy) Коротче, відкривайте, читайте, ну і, звісно, долучайтесь) Буде корисно, якщо ви за саморозвиток.
-
Але завжди було цікаво
-
В моєму поколінні таких вже не було конструкторів
-
Бля я був занадто малим щоб з таким гратись(
-
Я от теж пригадую що ніби в мого діда чи то тата або дядька був, але я памʼятаю що щось з ним не так було, бо я так ніколи з ним і не мав справу😅
-
Хтось Кірілу відписав в лічку чи ні ?
-
І вам
-
2 утра