Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт👋💈, я барбер, мене звати Ілля. Стрижу в Mississauga (3015 Parkerhill Rd, Unit 2) Якщо цікаво 🤔 З приводу цін і запису на стрижку - пишіть в особисті повідомлення.
-
Всім привіт! Підскажіть хто займається car accident, health benefit та insurance ? Буду дуже вдячна
-
ВАЖНО ‼️ ‼️ ЭТО ОТНОСИТСЯ КАЖДОМУ В ЭТОМ ЧАТЕ ‼️ 2️⃣0️⃣➕ Сейчас проходит обучение для начинающих! 🔥 Сразу уточню – без запрещённых веществ, вложений и другой ерунды. 🔥 Моментальный старт, доход получите уже в первый же день. 🔥 Всё законно. 🔥 Для работы понадобится телефон и всего 1 час свободного времени в сутки. 🔥 Проведём вас шаг за шагом к прибыли. ‼️ Никаких платежей от вас – мы зарабатываем на проценте (вы получаете доход и только потом делитесь с нами). Кого действительно заинтересовало – пишите в личные сообщения «+», и я обязательно отвечу!
-
Перейдіть будь ласка
-
temu.com/u/X015Z3gU5i1dJPcf
-
Люди допомога потрібна в кого є тему🥹🫶
-
Привіт, шукаю Адекватного хлопця😉 Фото/Відео не продаю🤨 Чекаю на тебе в приватних👉 Дякую за розуміння⭐️
-
ВАЖНО ‼️ ‼️ ЭТО ОТНОСИТСЯ КАЖДОМУ В ЭТОМ ЧАТЕ ‼️ 2️⃣0️⃣➕ Сейчас проходит обучение для начинающих! 🔥 Сразу уточню – без запрещённых веществ, вложений и другой ерунды. 🔥 Моментальный старт, доход получите уже в первый же день. 🔥 Всё законно. 🔥 Для работы понадобится телефон и всего 1 час свободного времени в сутки. 🔥 Проведём вас шаг за шагом к прибыли. ‼️ Никаких платежей от вас – мы зарабатываем на проценте (вы получаете доход и только потом делитесь с нами). Кого действительно заинтересовало – пишите в личные сообщения «+», и я обязательно отвечу!
-
💘 Вітаємо з Днем святого Валентина! Сьогодні ідеальний вечір для яскравих емоцій, танців та нових знайомств! І саме тому ми запрошуємо вас на Valentine’s Night – Ukrainian Love Party! ✨ Свято кохання, музики та неймовірної атмосфери чекає на вас уже сьогодні! 📍 Локація: Restaurant Fregata 1900 Dundas St E, Mississauga 🕘 Час: 9:00 pm 💵 Вхід: $25 (для чоловіків) / Дівчатам – безкоштовний вхід і коктейль! 🔥 Готові до шаленої ночі? Вас чекають: 🎧 Топові українські DJ з міксом української, англійської та латинської музики 💃 Конкурс романтичних танців із грошовими призами ($50, $100, $150) Дрес-код: елегантний, стильний, із нотками романтики ✨ Face Control – 100% Не пропустіть найгарячішу вечірку року! Чекаємо всіх сьогодні! 🎉
-
(посада HR) без досвіду та стажу вітається. Шукаю працівників на роботу 3-4 години на день. (Ранок-вечір) (Нічна зміна). Буде проведено навчання. Будь ласка, напишіть на мою поштову скриньку для отримання додаткової інформації
-
👀У когось є проблеми з пошуком роботи в Канаді?🇨🇦 Мій офіс шукає працівника, який хоче працювати Дистанційно з дому дав вихідну позицію Вхідний працівник, який може бути на неповний або повний робочий день Денна зарплата від $35,22. до $47,54 на годину. Ця робота є гнучкою і її можна виконувати у вихідні дні. Чудово підходить для молодих матерів, пенсіонерів або будь-кого, хто шукає Для підробітку або роботи вдома Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться зі мною для отримання інформації.✉️