Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Даж в Дубаях щас пізда
-
Плюс постійний ризик ураганів і тд
-
Тільки для них треба дохуя бабок щоб не працювати і жити норм
-
Але де зараз краще🤷🏻♂️
-
Вот і я так думаю
-
Ну я не спорю що є багато тих хто наривається, але я не думаю що таких поляків мало які самі шукають проблем з українцями і їх угнітають, не всі але їх багато
-
Ще велика проблема цих людей що їм чуть успіх в жопу засвітив і вони давай тратити і набирати кредитів які вони не потягнуть і всьо на цьому жопа їм
-
Ну так є таке, з цим спорити даж не буду, раніше хоч на мінімалці міг жити спокійно в бюджет але на все вистачало, щас цього мало
-
Ну я з цим даж спорити не можу, така ж ідея, але даж щоб до цього дойти, треба десь працювати і щось заробляти хоча б перший час
-
Элементарно просто посмотреть сейчас на то как в военное время работает наше польство тут. 2 окна, 2 человека и 1 человек помогает с вопросами. Когда приехало кучу украинцев сюда. Это ж издевательство. 4 часа работы... почему в Европе решили открыть дп центры и помогают быстро решить потребности граждан, потому что здесь всем всё равно. Можно тебя использовать на дешёвых работах - ок. Прижмет как нибудь, будешь очередным психом на улицах тут. У них конечно есть тут кучу бенефитов/помощи разных спектрах. Но условно помощь по безработице в 1000 долларов выглядит смешно, когда ты ими можешь ели комнату покрыть. Я не думаю что в Европе можно с таким же треском остаться у разбитого корыта
-
Вважай збільшили штаб в два рази. Це прогрес. Шкода що людей з різними питаннями тільки збілшуюєтся. Мені здаєтся що більшість вже зрозуміла що каши не зварити, та також літають кудись робити свої справи.
-
Тоже вроде вещь полезная. Но опять не от хорошей жизни туда идут люди. Раз позволить банку консервов за 3 бакса уже не могут 😅
-
До цього працювала лише одна людина і одне вікно)
-
Знаю)