Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Sad but truuuuuue
-
Запрошуємо вас на неперевершену Українську вечірку, яка відбудеться: Date: September 20 Time: 9:00pm - 2:00am Особливості вечора: - Неперевершені танцівниці, які запалять атмосферу - Топовий DJ BABASKIN, який створить незабутній музичний супровід 📸 Фотограф - Alex UA - Вишукані кальяни для вашого задоволення - Українська атмосфера та улюблені пісні 🇺🇦🎤 - Бар та кухня з нашими улюбленими напоями та стравами Умови входу: - Вік 21+ - Дрес-код: стильний. Жодного спортивного одягу, кепок чи худі Вартість входу: $25 (Готівка тільки при вході) Address: Tea Va See 📍 1416 Centre St Thornhill, ON L4J 8A1 Canada** Приєднуйтесь до нас і створіть незабутні спогади на ексклюзивній українській вечірці!
-
youtu.be/XTA-ANHPjY8?si=AJoxDftHosp5InYG
-
Та до чого тут токсичність,і чи він може щось зробити? Я не захищаю його,але я повністю підтримую його…Я заплатила за вхід,аби послухати лісапєтний батальйон?Ви окей? Я приходжу в клуб послухати класні пісні,класні сети,хай навіть і наші українські пісні але щось нормальне,це що блять зброд ноу нейм андеграунд? Я пішла пару разів,коли я почула шо грає така подібна хуйня,або ТАМ БІЛЯ ТОПОЛІ КАЛИНА РОСТЕ,пісня де йдеться про загиблих,і всі танцюють я цього не розумію.Більше грошей платити я не буду.