Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
РAБOTА В КИЕВЕ 📍 Ищу целеустремленных людей которые готовы развиваться и достигать новых вершин. 💥 НИКАКИХ ТРУБОК И CKАМА❌ Есть ставка и приятные бонусы Иногородним предоставим жилье Выплаты еженедельно. Если ты работал на офисе, продавцом, официантом или баристой - пиши мне Предоставим лучшие условия работы, обучим и заплатим за это👨🏼💻👩🏻💻 ‼️РАБОТА НЕ УДАЛЕННАЯ‼️ Начни зарабатывать головой а не мечтать об этом! ✅
-
Підпрас… шо тут де скажеш
-
Тупо сильна і незалежна жінка 😍
-
Сильно! 💪💪💪
-
Мы уже соседей твоих увидели)
-
Хорошо когда есть запасное колесо. Во многих многих машинах уже нет
-
Сочувствую
-
😁😁😁
-
Виталик, на автобусе едь
-
Правильно
-
Хотів взяти цього репетитора. Вона з Казахстану. Урок починався нормально, але потім вона почала розповідати, що хоч і з Казахстану, говорить російською, і згадала, що не знає і не хоче вчити казахську мову, бо знає російську. На моє зауваження щодо цього вона відповіла, що це “непотрібна” мова і що вона “людина світу”. На питання, чи є вона проросійською, почала ухилятися. Наприкінці, коли я перейшов на російську, щоб пояснити, чому не хочу займатися з нею, бо люди, що носять цю мову, є вбивцями українців, вона мене обматюкала і назвала “Васею”. Модератори, прошу вас заблокувати цю людину. Люди з відкритою або прихованою проросійською позицією не мають права себе рекламувати, тим більше виявляючи байдужість до нашої трагедіі.