Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А хто забороняє цінити корні? Проросійська позиція це про те що рашисти в Україні правомірно і все що вони роблять оправдано і вони не повинні за це бути покарані, а в Україні сидять нацисти, фашисти і бендеровці
-
Ну пиздец
-
Есть у меня один знакомый. Всю жизнь прожил в Запорожье, Мама Украинка, батя Украинец/русский. Чел в рашке никогда небыл, в итоге слышу от него «я русский»
-
Лєон я звісно поважаю твою думку, і багато в чому з тобою завжди погоджуюсь, але в даній ситуації ми обоє не знаємо всіх нюансів і спорити на цю тему дуже важко, тим більше дивлячись на всі факти які більше схиляють до того що людина підтримує все ж таки проросійську позицію але не хочу про це говорити бо розуміє що це на її бізнес вплине
-
Из ит окей? Да. В социуме много людей поддающихся пропаганде, не всегда умных, росших в сильной среде влияния. Если он, кроме того что называет себя русским, говорит что Крым российский то тут я с ним не соглашусь. Другими словами, то что он существует с такой идентичностью в обществе это естественно. Но если в связи с этой идентичностью призывает убивать украинцев - это не нормально.
-
В даному випадку була затронута якраз таки перша сторона
-
Наш хейт направлений на тих хто підтримує проросійську позицію найбільше, вже потім іде на тих хто це терпить і нічого з цим не робить
-
-
Тут немає сенсу говорити за чесно чи не чесно, це аморально
-
Моя думка в тому що якщо ти не можеш відкрити сказати що ти не підтримуєш проросійську позицію, немає чого вести бізнес з українцями які від цієї позиції страждають
-
Ну знаєш, хоча б їх людей не кошмарять так як наших і не вбивають кожен день ракетами, не знищують їх землю в ноль
-
Курточку носишь? Или плащ-пальто ?)
-
Лиш запитав чи вона проросійська
-
Він їй претензій не проявляв ніяких
-
Вона перша сказала що не знає казахську, і потім сказала що це непотрібна мова