Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Выиграл 244.992! Покупал бонуски по 2000р Играл тут:
-
Привіт, я психолог запрошую на консультацію, працюю в такими проблемами: емоційне виснаження, страхи, тривога, відсутність мотивації, образи, відчуття вини. 💡 Як я працюю? Аналізую корінь проблеми. Допомагаю впоратися зі складними емоціями. Підтримую на шляху до внутрішніх змін. Розробляю індивідуальні стратегії для покращення вашого життя. 📍 Формат роботи: Індивідуальні консультації онлайн Конфіденційність гарантую. 💬 Запис в особистих
-
Лerkins✨ , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
🎄 ДЯКУЄМО ЗА НЕЙМОВІРНУ РІЗДВЯНУ ВЕЧІРКУ! 🎉 Друзі, ми щиро вдячні всім, хто приєднався до нашої Ukrainian Christmas Party! Ваша енергія, позитив та святковий настрій зробили цей вечір справді особливим. 🙏 ВИБАЧАЄМОСЬ ЗА НЕЗРУЧНОСТІ: Через технічні проблеми нам довелося скасувати конкурс на найкращий різдвяний образ. Але не хвилюйтесь – ми переносимо його на 24 січня! Всі деталі про нову вечірку вже зовсім скоро! Також просимо вибачення за неприємний інцидент, що стався біля клубу. Ми закликаємо всіх гостей поважати один одного, дотримуватися правил поведінки та слухатися охорону. ❗ НАГАДУЄМО: 🚫 Не вживайте алкоголь перед входом до клубу. ✅ Слухайтесь вказівок охорони для вашої ж безпеки. 📸 ВЖЕ ЗОВСІМ СКОРО: Очікуйте фотозвіт та відеозвіт з вечірки! Впевнені, ви побачите багато яскравих моментів та свої щасливі обличчя. ✨ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ! 🎆 Бажаємо вам щастя, здоров’я та незабутніх моментів у 2025 році. Побачимось вже зовсім скоро – на наступних заходах у новому році! ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ ТА ПІДТРИМКУ! 💛