Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Кто есть подъезжайте 🙃
-
Зай, я туда первее скинул 😘
-
А що вже скамерів не блокуємо?
-
Та за шо
-
БАЖАЮ ЗДОРОВ'Я У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ ДОПОМОГТИ? Потрібно Поповнити мобільний телефон, я служу 95 бригада ЗСУ ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ що це правда Можемо по відео поговорити якщо не вірите і покажу себе в формі і де я БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
А ти давно в скамери записався?😂
-
Я думал ты про меня брат 😁
-
Бо розмножуються як таракани
-
📸 ФОТОЗВІТ З VALENTINE’S NIGHT ВЖЕ ГОТОВИЙ! 💘✨ Друзі, ловіть найяскравіші моменти з нашої Ukrainian Love Party! Ця ніч була справжньою магією кохання, музики та незабутніх емоцій. Дякуємо всім, хто приєднався та створив цю особливу атмосферу разом із нами! 🔗 yanazaritskamedia.pixieset.com/fregatavalentinesday/ А вже зовсім скоро ми знову зустрінемося на наступній події! 🎁 28 ЛЮТОГО – UKRAINIAN GIVEAWAY PARTY! 🎉 На вас чекає вечір яскравих емоцій, подарунків та приємних сюрпризів! Більше деталей вже зовсім скоро, тож слідкуйте за оновленнями! Дякуємо, що ви з нами! До нових зустрічей на танцполі! 💃🕺
-
Є хтось хто працює в магазині Apple?
-
Dina , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Полина , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru