Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Алия , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Вітаю всіх. Я пропоную хорошу онлайн роботу з хорошими умовами. Від вас: смартфон і трохи вільного часу, 18 рокiв повинно бути. Від мене: щоденний прибуток, легальна робота, щоденна допомога. Пишіть в лс, всім добра!)
-
Алия , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Привіт! Я — менеджер і пропоную чудові українські намиста ручної роботи, які додадуть яскравих кольорів і стилю до будь-якого образу. Кожне намисто виконано з любовʼю та увагою до деталей, що робить їх унікальними. Вони є ідеальним подарунком або доповненням до вашого гардеробу. Наші намиста представлені в різних стилях та кольорах, щоб кожен міг знайти щось для себе. Виготовлені з якісних матеріалів, вони відображають багатство української культури та традицій. Якщо ви зацікавлені або хочете дізнатися більше, не соромтесь написати!