Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! НЕ ЛАЙКИ! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Всім привіт, можливо хто шукає додаткові уроки з німецької або англійської мови? Звертайтесь в приват) P.s. Перший урок безкоштовний💸
-
🚀 З гаманцем G-24 ти зможеш все! Купуй, обмінюй та виводь криптовалюту за вигідним курсом. ❗️ Заробляй на банківських переказах. 💰 Отримуй % на залишок із щоденною виплатою. 👍 Поповнюй мобільний БЕЗ комісії. Здійснюй міжнародні перекази від 50 євро. 👉 Дізнайся про можливості гаманця прямо зараз! ref.g-24.pro/65727237192922
-
«Деталі про події та events» - ця група є one-stop destination для всього що відбувається у GTA (Greater Toronto Area)🌆 Від концертів до різних фестивалів, йоги, вечірок та всього різного. We got you covered!!🎡🎢🏖️ Ми надаємо інформації про Українські підії🇺🇦, щоб забезпечувати відчуття як дома. Крім того, ми надаємо інформацію також за Канадські події🇨🇦, дозволяючи вам досліджувати місцеву культуру та заходи. Слідкуйте за регулярними оновленнями та ніколи не пропускайте яскравих подій у районі GTA (Greater Toronto Area)!!🎉 Якщо вам цікаво то можете приєднатися надавши на посилання або скануйте QR code. t.me/DetaliEventsInGTA
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео!
-
Единственная любовь ,которую можно купить за деньги это-СОБАКА! Кавалер Кинг Чарльз спаниель одна из самых миролюбивых пород, не склонных к агрессии, активные, коммуникабельные. Ласковые и нежные компаньоны для всей семьи. Есть доступные щенки! По всем интересующимся вопросам обращайтесь в личные сообщения или по телефону +380509252313
-
Для трудоустройства для путешествие также для передвижения▶️🇪🇺! Предлагаю вашему вниманию ⬇️ 🇧🇬 Болгария +права 🇧🇬 🇱🇹 Литва +права 🇱🇹 🇸🇰 Словакия +права 🇸🇰 🇹🇩 Румыния +права 🇹🇩 🇵🇱 Польша +права 🇵🇱 🇨🇿 Чехия +права 🇨🇿 🇦🇹 Латвия +права 🇦🇹 🔵Внж Литва 2 года 🔴Внж Венгрия 2 года 🇵🇱Карта побыта 🇪🇪Права Эстония🇪🇪 🔴Дипломы (старого и нового образца) 🟢Аттестаты 👑ВНЖ - ПМЖ 🇺🇦🔥 👑 Водительское удостоверение 🇺🇦
-
Кто едет в Украину тоже напишите пожалуйста 🙏