Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦

Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
torontoontelegram
55.9k Posts 3.0k Posters 61.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Андрій
    wrote on last edited by
    4441111141446710 на мівіну кому нешкода
    1 Reply Last reply
    0
  • t908900823T Offline
    t908900823T Offline
    Юра Водяний
    wrote on last edited by
    This Friday!💸 О 21:00 ми розпочнемо нашу 💄Ladies night Beauty and Spa party💄 На цій вечірці ви зможете не лише класно провести час під улюблені треки, а ще й виграти подарункові сертифікати на косметичні товари та послуги від професійних салонів краси👸🏼 (на перукаря, масаж, манікюр, СПА процедури та ін.)🧖‍♀️ на суму 1000$😱💸 Дівчата, для вас це хороший шанс, до того ж вхід для вас всю ніч БЕЗКОШТОВНО🤩👠 А для наших прекрасних мужчин ми також підготували багато цікавого😉, ви зможете брати участь у розіграші і подарити сертифікат кому завгодно😎, вхід 25💲 ❗️Також маємо до вас прохання: не вживати алкогольні напої до початку заходу, адже тоді ви не зможете потрапити на нашу вечірку🥺 Restaurant “Fregata” 📍 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 З нетерпінням чекатимемо кожного з вас, щоб разом, незабутньо провести цю п‘ятницю❤️‍🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • t6914436801T Offline
    t6914436801T Offline
    Maxim
    wrote on last edited by
    Здравствуйте всем Есть билеты на Хоккей Toronto Maple Leafs vs Winnipeg Jets Торонто 24 января Пишите ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cute kitty
    wrote on last edited by
    Всім привіт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cute kitty
    wrote on last edited by
    Я збираюся гуляти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cute kitty
    wrote on last edited by
    Хто що робить
    1 Reply Last reply
    0
  • t908900823T Offline
    t908900823T Offline
    Юра Водяний
    wrote on last edited by
    Всім привіт 👋🏼 В активному пошуку DJ 🎤🎶 Пишіть в особисті повідомлення 📩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    💗
    wrote on last edited by
    Хто займається секонхендом та хоче продати свої речі вигодно, вам посщастило) іде набір в групу яка буде стартовати через 3 дні! t.me/second1001
    1 Reply Last reply
    0
  • t908900823T Offline
    t908900823T Offline
    Юра Водяний
    wrote on last edited by
    Вже цього четверга! Ми розіграємо Moët & Chandon Brut Imperial. Все що вам потрібно – поставити поставити нам 5 зірок, та написати позитивний відгук. maps.app.goo.gl/iuEA44aNt3LGtW1V8?g_st=ic DJ Romanova Фотограф: Alex UA Вхід безкоштовний, 21+ Резервація столиків За номером: +1 (647) 539 7177 Telegram: t.me/tea_va_see Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1 Чекаємо кожного в Tea Va See Lounge о 21:00!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Service Active T-Mobile / Sprint / Metropcs USA - iPhone 13 / 15 Series All Models [Clean + Financed] Cheap Hot*
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OPG
    wrote on last edited by
    Всім хай, підкажіть плз, волонтерів по розселенню в Торонто, Монреалі або Калгарі, саме для українців, та чи є таке взагалі зараз. Може хтось щось знає?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Khavkun
    wrote on last edited by
    В Торонто в аэропорту есть. Да и в других городах тоже. Селят по наличию свободных мест в гостинице. Приоритет семьям с детьми. Но если мест нет то они стараются поселить на следующий день, через день.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Данил
    wrote on last edited by
    Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t908900823T Offline
    t908900823T Offline
    Юра Водяний
    wrote on last edited by
    🇺🇦 СЬОГОДНІ | Ukrainian Party 🇺🇦 Ми розіграємо Moët & Chandon Brut Imperial 🍾 Все що вам потрібно – поставити поставити нам 5 зірок, та написати позитивний відгук ⭐️ maps.app.goo.gl/iuEA44aNt3LGtW1V8?g_st=ic ❗️УЧАСТЬ В РОЗІГРАШІ МОЖНА ПРИЙМАТИ ДО 4pm❗️ Telegram: t.me/tea_va_see Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1 Чекаємо кожного в Tea Va See Lounge о 21:00!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dan
    wrote on last edited by
    Привіт, ми граємо в покер цієї суботи в Етобіко. За подробицями будь ласка, напишіть в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t6735936241T Offline
    t6735936241T Offline
    Yes Boss Canada
    wrote on last edited by
    Шукаю Raw 4 Бажано 22-23р
    1 Reply Last reply
    0
  • t6735936241T Offline
    t6735936241T Offline
    Yes Boss Canada
    wrote on last edited by
    Порадьте хорошого дилера щоб купити авто 2020+ рік в Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • t429633818T Offline
    t429633818T Offline
    Андрей Смольников
    wrote on last edited by
    Привет, может у кого то есть антибиотики, очень нужно готов приехать купить в радиусе 40 км от Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • t6709506388T Offline
    t6709506388T Offline
    Анна Мартьянова
    wrote on last edited by
    Здрастуйте Вибачте, будь ласка, що звертаюся до сліз соромно і незручно, але настільки безвихідне становище, що я змушена просити не знайомих мені людей вибачте... 😔🙏❤️ Я з моїм сином лежимо в лікарні, син після опірації, я можу надати документи та докази будь-які якщо знадобиться Я дуже прошу допомоги позичити на пару уколів 223.50 грн моєму синові або може хтось може допомогти саме уколами, я буду вдячна будь-якій допомозі та зможу у вівторок у першій половині дня повернути без затримок🙏🙏🙏 Дай Боженька хтось відгукнеться на моє смс Я буду молитися 😔🙏❤️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags