Українська спільнота Ванкувер
-
Доброго ранку! Хто має тести на водіння українською мовою будь-ласка поділіться. Гарного всім дня!
-
Привіт. Хто мав справи з консульством в Едмонтоні? Надсилала оригінали документів для отримання довідки. Ні довідки, ні документів. Тел не відповідає, емейл теж. Жах. З кого питати?
-
Мої вітання! Також намагаюся додзвонитися у консульство в Едмонтон.....не вдається. Написала електронного листа....відповіді не отримала ! Потрібно отримати новий закордонний паспорт виготовлений у Європі ( чи потрібно записатися заздалегідь для подачі заяви на отримання чи в порядку " живої" черги!? Будь ласка поділіться досвідом хто мав таку ситуацію. Дякую за зворотній зв'язок!
-
☕️🍰hello
-
Наймання!Наймання! Доступна нова вакансія (неповна зайнятість/повна зайнятість) Будь ласка, надішліть своє резюме прямим повідомленням для перегляду, а також для отримання додаткової інформації, дякую🙏
-
-
Можливо серед учасників групи є люди, яким цікава робота на посаді митного брокера. Локація - Суррей King George/10 Hv. Головною вимогою є високий рівень мови (будь ласка вкажіть реальний рівень без прикрас), вища освіта, бажано мати PR (не впевнений, що NOC цієї професії підходить для еміграції). Треба бути готовим багато та наполегливо вчитись. Минулий досвід роботи з митницею та у логістиці буде перевагою. Як зацікавлені, шліть резюме у месенджер. Обов’язково вкажіть ваш нинішній статус у Канаді (!!!). Я передам резюме зацікавленому роботодавцю. З особами, які його зацікавлять зв‘яжуться для подальшого процесу. Всі подробиці, в тому числі зарплата, будуть обговорюватись з ним особисто.
-
t.me/razomcanadaua/885
-
Hey👋
-
Привіт! Мене звати Віталій, я представник онлайн-школи програмування Ми влаштовуємо безкоштовний ОНЛАЙН майстер-клас для дітей віком 6-18 р👾💻 Напрямки, які будуть охоплені : Scratch🦊 Roblox🎮 Minecraft 👾 Python Основи компʼютерного дизайну тощо Ставте + в особисті, щоб дізнатися більше !👉🏻💻
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний уроки з: математики 📐 англійської, німецької, французької, польської та чеської мов (також для дорослих) 🇬🇧🇩🇪🇨🇿🇫🇷🇵🇱 підготовки до школи 🏫 Дітки до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват)