Українська спільнота Ванкувер
-
Хороший день. Шукаємо квартиру з: кухнею та ванною кімнатою. Ми двоє людей, ми родом з України: батько і дочка. Батько працює. Ми вільні від шкідливих звичок. У нас немає тварин. Чи буде ваша квартира вільна в червні? Ми не знаємо англійської, напишіть будь ласка. Вкажіть, будь ласка, ціну та місце розташування. Квартиру можу подивитися сьогодні-Неділя. Тому що в понеділок мій тато працює, і ми не зможемо його відвідати. Дякую
-
З початку 2022 року Канада виділила на підтримку України понад $13.3 мільярди. Ця допомога включає: ✅ 4 мільярди доларів у вигляді військової допомоги, як-от гаубиці M777, бойові танки Leopard 2, броньовані машини бойової підтримки, сотні тисяч боєприпасів, камери безпілотників з високою роздільною здатністю, термоодяг, бронежилети, паливо тощо. ✅ $7.4 млрд фінансової підтримки. ✅ $352.5 мільйони на гуманітарну допомогу, включаючи медичні засоби, засоби особистого захисту, продукти харчування та інше. Програми гуманітарної підтримки також спрямовані на захист дітей, підтримку психічного здоров’я, запобігання та реагування на сексуальне та гендерне насильство. ✅ $186 мільйонів - на програми розвитку ✅ $198 мільйонів на безпеку та стабілізаційну допомогу. Окрім того: 👍 За 2015-2022 роки понад 40 тис. українських військових пройшли навчання за Operation UNIFIER. 👍 Канада також надала підтримку понад 286 тисячам українцям, які прибули до Канади за CUAET.
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з двухрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі: www.instagram.com/julia_nails_van?igsh=MTZ1OHNmZ3VlbXM4cA%3D%3D&utm_source=qr На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 #манікюр #педикюр #нарощування
-
🗣«Сірий» паспорт у Канаді. Існує 2 типи проїзних документів для «неканадців»: 🔵refugee travel document - видається захищеним особам у Канаді, включаючи біженців за Конвенцією та осіб, які потребують захисту. 🔵certificate of identity - видається постійним жителям Канади, які або не є захищеними особами та є особами без громадянства або не можуть отримати паспорт своєї країни або проїзний документ з будь-якого іншого джерела; Як оформити читай тут.
-
Яку інформацію людина бачитиме про себе з «Оберегу»: Прізвище, ім’я, по батькові Вид обліку / дата зняття (виключений) Категорія обліку Дата народження Відстрочка / бронювання / дата закінчення Постанова ВЛК / дата ВЛК Звання Код і найменування військово-облікової спеціальності РНОКПП Унікальний номер у системі «Оберіг» ТЦК та СП, де перебуває на обліку Чи перебуває в розшуку