Українська спільнота Ванкувер
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля💻 Замечательный и интересный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление. В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, увлекательные задания, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите в лс, кому отправить ссылку🙂
-
Kто знает xopoшие рecтики здеcь? 👀
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля💻 Замечательный и интересный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление. В бесплатную онлайн-неделю входят: профориентация, увлекательные задания, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите в лс, кому отправить ссылку🙂
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської та чеської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Вітаю! У мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)
-
Kтo знaeт хoрoшие реcтики здеcь? 👀
-
Вітаю👋 Я представник онлайн школи "OsviTech" Хочу запропонувати підкорити світ мов разом із нами! 🌏📚 Ми запрошуємо вас (вашу дитину) на безкоштовні пробні уроки з польської,німецької, чеської,іспанської, французька та англійської мови🇬🇧 Для деталей напишіть в особисті
-
Hi there!👋 Я репетитор англійської мови👩🏫 На даний момент в мене йде набір на індивідуальні заняття. • Заняття проходять на платформі Zoom • Індивідуальний підхід, враховуючи ваші потреби та рівень володіння мовою. -Використовую сучасні матеріали та автентичні підручники. За детальнішою інформацією звертайтесь в приват
-
-
Бажаю гарного дня, пропоную написати мені у особисті повідомлення, якщо ви шукаєте роботу, особливо онлайн) Все легально, від 18 років, спробувати може кожний, тому що потрібен лише смартфон, всьому навчаєтесь в теории та на практиці, якщо потрібно - звертайтесь!)
-
Вітаю👋 Я представник онлайн школи "OsviTech" Хочу запропонувати підкорити світ мов разом із нами! 🌏📚 Ми запрошуємо вас (вашу дитину) на безкоштовні пробні уроки з польської,німецької, чеської,іспанської, французька та англійської мови🇬🇧 Для деталей напишіть в особисті
-
Kто знаeт xoрoшие рecтики здecь? 👀
-
КАНАДСЬКИЙ ДЕНЬ МУЛЬТИКУЛЬТУРНОСТІ Деталі заходу: Місце: особисто, Меморіальний парк миру, Мейпл-Рідж 224,224 St, Maple Ridge British Columbia V2X Дата: 29 червня 2024 (субота) Час проведення фестивалю: 10:00—14:00 Всі бажаючі можуть зібратись о 12:00 для спільної прогулянки та ознайомлення з учасниками фестивалю з супроводом перекладу на українську мову. У
-
-
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської та чеської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Привіт! хтось бажає працювати, хто може працювати на неповний робочий день Ранкова зміна (10:00-14:00) повний робочий день і неповний робочий день післяобідня зміна (17:00-21:00) Терміново. (Ми навчаємось!!) У нас є робота для вас!! Можна працювати з (понеділок-п'ятниця) або (субота-неділя) оплата -$35-$40 щогодини, будь ласка, надішліть DM, якщо цікаво
-
Вітаю та бажаю доброго вечора! Я хочу запропонувати вам можливість знайти роботу, особливо для тих, хто шукає дійсно заробіток. Усе абсолютно легально і доступно від 18 років. Спробувати може кожен, адже вам знадобиться лише смартфон. Всі деталі навчання: теорія та практика - будуть надані. Якщо вас цікавить ця можливість, не соромтеся звертатися!
-