Українська спільнота Ванкувер
-
Доброго дня. А чи змогли б Ви зробити спеціальний " витвір мистецтва" для чайника щоб завдяки ньому можна було тримати температуру чаю в заварнику ? ..Я таку річ бачила в Німеччині, а тут щось не бачу. Там в середині горить свічечка , а зверху стоїть чайник
-
Організую онлайн-тиждень з освоєння затребуваних IT-навичок для дітей та підлітків! Проводиться безкоштовно в онлайн-форматі👩🏼💻 Вивчимо один із напрямків на вибір: створення ігор та мультфільмів, розробка сайтів та додатків, дизайн сайтів та логотипів, цікава математика. В рамках онлайн-тижня будуть: IT-профорієнтація, урок з викладачем, на якому створите свій проект, курс з нейромереж та інші активності🙂 Дитина розширить кругозір, покращить успішність у школі, зможе працювати з сучасними програмами та інструментами, стане самостійнішою 👌 Встигайте записатися та отримати посилання, щоб брати участь😊
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської та чеської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Нове наймання! Віддалена робота як для громадян, так і для новачків. Оплата становить 40 доларів США за годину з деякими щоденними бонусами (БЕЗ агентської комісії) (Досвід не потрібний) (Ми навчаємо) прямий найм і доступність на повний або неповний робочий день. PM для отримання додаткової інформації
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля💻 Чудовий та цікавий спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть у лс, кому надіслати посилання🙂
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської та чеської мови - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Вітаю та бажаю доброго вечора! Я хочу запропонувати вам можливість знайти роботу, особливо для тих, хто шукає дійсно заробіток. Усе абсолютно легально і доступно від 18 років. Спробувати може кожен, адже вам знадобиться лише смартфон. Всі деталі навчання: теорія та практика - будуть надані. Якщо вас цікавить ця можливість, не соромтеся звертатися!
-
-
Вітаю! У мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)