Українська спільнота Ванкувер
-
Вітаю! У мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)
-
Вітаю👋 Я представник онлайн школи "OsviTech" Хочу запропонувати підкорити світ мов разом із нами! 🌏📚 Ми запрошуємо вас (вашу дитину) на безкоштовні пробні уроки з польської,німецької, чеської,іспанської, французька та англійської мови🇬🇧 Для деталей напишіть в особисті
-
Вечір добрий. У мене є пропозиція для вас) Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)
-
Організую онлайн-тиждень з освоєння затребуваних IT-навичок для дітей та підлітків! Проводиться безкоштовно в онлайн-форматі👩🏼💻 Вивчимо один із напрямків на вибір: створення ігор та мультфільмів, розробка сайтів та додатків, дизайн сайтів та логотипів, цікава математика. В рамках онлайн-тижня будуть: IT-профорієнтація, урок з викладачем, на якому створите свій проект, курс з нейромереж та інші активності🙂 Дитина розширить кругозір, покращить успішність у школі, зможе працювати з сучасними програмами та інструментами, стане самостійнішою 👌 Встигайте записатися та отримати посилання, щоб брати участь😊
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської🇬🇧, німецької🇩🇪, французької 🇫🇷, польської🇵🇱 , іспанської🇪🇸 та чеської мови🇨🇿 - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Вітаю! У мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)
-
Добрий вечір. Маю цікаву пропозицію для вас! Не потрібні особливі навички або велика витрата часу. Можливість стабільного заробітку, кожен день. Не потрібно жодних специфічних знань, потрібно лише кілька годин на день. Все онлайн, достатньо мати смартфон (не дзвінки) Зверніть увагу! Все законно, але тільки для повнолітніх + осіб. Пишіть мені в особисті повідомлення)
-
Доброго дня. Хто знає! Де можна купити фрукту сезонну недорого в Ванкувері. Де тут є такі базари чи місця, щоб можна було піти нарвати фрукту. Чи купити недорого. Дякую.
-
Питання до попередньої теми. .Тут є базар, торгівля на ринках так, , як в нас в Україні, чи вже теж все в супермаркетах?
-
То Вам треба в Surrey, Langley, Maple Ridge. Там багато U- pick ферм, ми давно вже всі збираємо
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської🇬🇧, німецької🇩🇪, французької 🇫🇷, польської🇵🇱 , іспанської🇪🇸 та чеської мови🇨🇿 - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Всіх зі святом!♥️
-
Гаразд...на перше моє питання про торгові ринки ніхто не відповів... Питання друге: а на так званого Івана Купала ми організужмось на якесь дійство? Тобто це сьогодні, здається. Відповідь здається я вже знаю..."ні". Хто там адміністратор групи? Побажання : стежити за такими моментами теж. Само собою зрозуміло, що ми всі тут для того щоб допомагати вижити і прижитися одне одному в Ванкувері, але збиратися разом в свята , навіть в сьогодншні день десь би на березі озера, теж було б непогано...Знайомства і спілкування " вживу" теж надихають...