Українська спільнота Ванкувер
-
Гаразд...на перше моє питання про торгові ринки ніхто не відповів... Питання друге: а на так званого Івана Купала ми організужмось на якесь дійство? Тобто це сьогодні, здається. Відповідь здається я вже знаю..."ні". Хто там адміністратор групи? Побажання : стежити за такими моментами теж. Само собою зрозуміло, що ми всі тут для того щоб допомагати вижити і прижитися одне одному в Ванкувері, але збиратися разом в свята , навіть в сьогодншні день десь би на березі озера, теж було б непогано...Знайомства і спілкування " вживу" теж надихають...
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської🇬🇧, німецької🇩🇪, французької 🇫🇷, польської🇵🇱 , іспанської🇪🇸 та чеської мови🇨🇿 - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Ринків у вашому розумінні немає. Бувають farmer's market на вихідних у різних містах, але те, що пропонується, зазвичай набагато дорожче, ніж у супермаркеті, ч вибір небагатий. Є маленькі і середні продуктові магазини, які, поміж іншого, мають продукцію з БК. Ця місцева продукція може бути краща і дешевша, ніж у супермаркеті. Наприклад, магазини langley farm market.
-
Організую онлайн-тиждень з освоєння затребуваних IT-навичок для дітей та підлітків! Проводиться безкоштовно в онлайн-форматі👩🏼💻 Вивчимо один із напрямків на вибір: створення ігор та мультфільмів, розробка сайтів та додатків, дизайн сайтів та логотипів, цікава математика. В рамках онлайн-тижня будуть: IT-профорієнтація, урок з викладачем, на якому створите свій проект, курс з нейромереж та інші активності🙂 Дитина розширить кругозір, покращить успішність у школі, зможе працювати з сучасними програмами та інструментами, стане самостійнішою 👌 Встигайте записатися та отримати посилання, щоб брати участь😊
-
😊Всім доброго дня!😊 Дорослі та їхні діти! Бажаєте вільно почуватись за кордоном і спілкуватись новою мовою, як рідною? Тоді Вам до нас! 😉 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської🇬🇧, німецької🇩🇪, французької 🇫🇷, польської🇵🇱 , іспанської🇪🇸 та чеської мови🇨🇿 - пишіть в особисті повідомлення! Перший урок - безкоштовний!👍
-
Я пpочитал интеpесную книгу и рекомeндyю её всeм.
-
Организую онлайн-неделю по освоению востребованных IT-навыков для детей и подростков! Проводится бесплатно в онлайн-формате👩🏼💻 Изучим одно из направлений на выбор: создание игр и мультфильмов, разработка сайтов и приложений, дизайн сайтов и логотипов, интересная математика. В рамках онлайн-недели будут: IT-профориентация, урок с преподавателем, на котором создадите свой проeкт, курс по нейросетям и другие активности🙂 Ребёнок расширит кругозор, улучшит успеваемость в школе, сможет работать с современными программами и инструментами, станет самоcтоятельнее👌 Успевайте записаться и получить ссылку, чтобы участвовать😊
-
Я пpочитaл интepeсную книгу и peкомендyю её вcем.
-
Вітаю та бажаю доброго вечора! Я хочу запропонувати вам можливість знайти роботу, особливо для тих, хто шукає дійсно заробіток. Усе абсолютно легально і доступно від 18 років. Спробувати може кожен, адже вам знадобиться лише смартфон. Всі деталі навчання: теорія та практика - будуть надані. Якщо вас цікавить ця можливість, не соромтеся звертатися!
-
Я пpoчитaл интереcную книгу и peкомeндую eё вceм.
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD 1 година ( ГРУППА 3-4 студента) - 10 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!