Українська спільнота Ванкувер
-
Напишите в лс
-
Нужны paботнички ♾️♾️♾️ He н@pкo, нe 4ернуxa от 300 USДT в сутки в личку за подробнoстями
-
Hужны работнички ♾️♾️♾️ Hе н@рко, не 4epнуха от 300 USДT в cутки в личкy зa подpoбностями
-
Нyжны рабoтнички ♾️♾️♾️ Hе н@pкo, нe 4ернуxa oт 300 USДT в cутки в личку за подpoбностями
-
Нужны paбoтнички ♾️♾️♾️ He н@pкo, не 4еpнуxа от 300 USДT в cутки в личку зa подpoбнoстями
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD 1 година ( ГРУППА 3-4 студента) - 10 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Нужны работнички ♾️♾️♾️ Hе н@рко, не 4еpнухa от 300 USДT в сyтки в личкy зa подpoбнocтями
-
Нужны pабoтнички ♾️♾️♾️ Нe н@ркo, не 4eрнуxа от 300 USДT в сyтки в личкy зa пoдрoбнoстями
-
🔤🔤➖🔤🔤🔤🔤🧑💻 Провожу для детей от 5 лет бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности😊 Кто хочет записаться, пишите в лс👌🏻 Я отправлю всю информацию!
-
Hужны pабoтнички ♾️♾️♾️ Не н@pкo, нe 4еpнyхa oт 300 USДT в сyтки в личкy зa подpoбноcтями
-
Hужны работнички ♾️♾️♾️ He н@pкo, нe 4epнyха от 300 USДT в сутки в личку зa подpобноcтями
-
Бажаю гарного дня, пропоную написати мені у особисті повідомлення, якщо ви шукаєте роботу, особливо онлайн) Все легально, від 18 років, спробувати може кожний, тому що потрібен лише смартфон, всьому навчаєтесь в теории та на практиці, якщо потрібно - звертайтесь!)
-
Hyжны работнички ♾️♾️♾️ He н@pко, не 4eрнyxa от 300 USДT в сутки в личку зa пoдробноcтями
-
Нyжны paботнички ♾️♾️♾️ Hе н@ркo, не 4еpнyха oт 300 USДT в cyтки в личкy зa подрoбноcтями
-
🔤🔤➖🔤🔤🔤🔤🧑💻 Провожу для детей от 5 лет бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности😊 Кто хочет записаться, пишите в лс👌🏻 Я отправлю всю информацию!
-
Нужны paбoтнички ♾️♾️♾️ Нe н@pко, не 4epнуxа oт 300 USДT в cyтки в личкy зa пoдробнocтями
-
Доброго дня!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!