Українська спільнота Ванкувер
-
ЛЕГАЛЬНО!! НУЖНЫ ОТВЕТСТВЕННЫЕ ЛЮДИ(ОТ 25 ЛЕТ) ОНЛАЙН ЗАРАБОТОК. ВСЕМУ ОБУЧАЕМ 1-2 ЧАСА В ДЕНЬ - 900-1200$ ПИСАТЬ @milanacrpt
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Увага! Відкриваю безкоштовний IT-event зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм для дітей та підлітків у форматі online👾 Дитина навчиться самостійності, покращить успішність у школі, познайомиться із сучасними програмами та інструментами! У event включені: допомога у виборі професії, урок з викладачем, на якому створите свій проект, міні-курси з чат-ботів та нейромереж, а також інші активності🙂 Пишіть, кому надіслати посилання😉
-
Доброго дня!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Добрий день, шукаю, БУДІВЕЛЬНИКА, хто зможе залити фундамент 3х3 метра та побудувати на ньому сарайчик. Пишіть в лічку, розглянемо всі варіанти.
-
Дорогі батьки‼️ Мене звати Оксана. Наша школа програмування, набирає групу УКРАЇНСЬКИХ ДІТОК НА БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН майстер-клас зі штучного інтелекту . Прийняти участь можуть діти 9-15 років. Ні, ми не будемо вчитися списувати😅😅 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у навчанні користуванню ШІ, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПЕРШИЙ ПРОЄКТ. Так як саме за допомогою нових технологій можна розробити власну казку😍, написати музику, вірші, пісні😉 створити власного персонажа, відео і т.д🫣 Проєкт на 15 учасників. Залиште слово - «Урок» в особистих для запису🤗
-
Всем привет. Прошу максимального репоста !!! Аферист по имени Самир . Вливается в доверие и якобы помогает сделать разные документы в Канаде . А затем берет на вас кредит и выманивает у вас деньги. Его зовут Самир живет в Ванкувере +1 (778) 798-4141 это его номер телефона. Пожалуйста будьте аккуратнее 🙏
-
Доброго дня, хтось знає де можна орендувати квартиру чи будиночок , для невеликої компанії ?
-
Доброго вечора!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Скажите, а для чего отправлять такое количество одинаковых сообщений каждый день? Мы их с первого раза увидели.
-
Всім привіт! Мене звати Лілія, я художник-декоратор з 5-річним досвідом роботи. Зараз поповнюю своє портфоліо 😊 Якщо у когось буде значна подія в серпні та вересні (до 6 і після 21 до кінця місяця). Хочу запропонувати вам створення декору за чудову ціну 👉🏼150$ 📍Ванкувер, Бернабі - Birthday (for a child) - Birthday (for an adult) - Gender reveal party - Baby shower Пізніше ціна буде 250$ Приклади декору на фото 🩵 Зацікавлені пишіть в приватні повідомлення 🤗
-
[email protected] We’d be glad to here from you
-
У кого є можливість допомогти? Поповнити мобільний Я служу ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА! 95 бригаді ЗСУ