Українська спільнота Ванкувер
-
Доброго дня!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Добрий день, шукаю, БУДІВЕЛЬНИКА, хто зможе залити фундамент 3х3 метра та побудувати на ньому сарайчик. Пишіть в лічку, розглянемо всі варіанти.
-
Дорогі батьки‼️ Мене звати Оксана. Наша школа програмування, набирає групу УКРАЇНСЬКИХ ДІТОК НА БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН майстер-клас зі штучного інтелекту . Прийняти участь можуть діти 9-15 років. Ні, ми не будемо вчитися списувати😅😅 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у навчанні користуванню ШІ, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПЕРШИЙ ПРОЄКТ. Так як саме за допомогою нових технологій можна розробити власну казку😍, написати музику, вірші, пісні😉 створити власного персонажа, відео і т.д🫣 Проєкт на 15 учасників. Залиште слово - «Урок» в особистих для запису🤗
-
Всем привет. Прошу максимального репоста !!! Аферист по имени Самир . Вливается в доверие и якобы помогает сделать разные документы в Канаде . А затем берет на вас кредит и выманивает у вас деньги. Его зовут Самир живет в Ванкувере +1 (778) 798-4141 это его номер телефона. Пожалуйста будьте аккуратнее 🙏
-
Доброго дня, хтось знає де можна орендувати квартиру чи будиночок , для невеликої компанії ?
-
Доброго вечора!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Скажите, а для чего отправлять такое количество одинаковых сообщений каждый день? Мы их с первого раза увидели.
-
Всім привіт! Мене звати Лілія, я художник-декоратор з 5-річним досвідом роботи. Зараз поповнюю своє портфоліо 😊 Якщо у когось буде значна подія в серпні та вересні (до 6 і після 21 до кінця місяця). Хочу запропонувати вам створення декору за чудову ціну 👉🏼150$ 📍Ванкувер, Бернабі - Birthday (for a child) - Birthday (for an adult) - Gender reveal party - Baby shower Пізніше ціна буде 250$ Приклади декору на фото 🩵 Зацікавлені пишіть в приватні повідомлення 🤗
-
[email protected] We’d be glad to here from you
-
У кого є можливість допомогти? Поповнити мобільний Я служу ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА! 95 бригаді ЗСУ
-
Всем привет 😊✌️ В New Westminster сдается квартира 1 bedroom 1 bathroom (pets friendly )с сентября ценна 2111 , депозит всего лишь 500 дол , более подробней пишите в лс или звоните 7783209032 Всем добра 😊🫶
-
Всім доброго вечора ми переїжджаємо з 1 вересня в 2 bedroom та залишаємо наш улюблений 1 bedroom та шукаємо хто хоче жити на нашому місці Ми живемо біля Coquitlam central На вулиці 3476 Raleigh st дуже круті господарі,саме вони нам допомогли приїхати сюди ,а якщо точніше мене знайшли,бо коли я евакуювалась з Маріуполя,то давала інтерв’ю на телебачення . Біль детально за місце де живемо !!! Від господаря . спальня 1 ,ванна кімната з окремим входом. Щомісяця: $2000 Доступно: 1 вересня. Кухонна техніка Посудомийна машина Пральна машина та сушильна машина в номері Парковка на вулиці БЕЗ домашніх тварин, куріння заборонено. Вода, газ, Інтернет включено Потрібна перевірка кредиту та довідки Будь ласка, надішліть повідомлення з інструкціями про себе, статус зайнятості, причини переїзду, а також електронну адресу та номер телефону, щоб запланувати перегляд призначення. Лише серйозні запити. Якщо ви зацікавлені то напишіть мені в особисті я дам вам за любуи номер господаря🙂