Українська спільнота Ванкувер
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
Освоюйте мови легко!🌍📚 Отримайте унікальну можливість безкоштовних пробних уроків з німецької та англійської мови від наших висококваліфікованих викладачів. 🇩🇪🇬🇧 Навчаємо дітей і дорослих Чому обрати нас? ✅ Професійні та досвідчені вчителі ✅ Інтерактивні заняття та захоплююче навчання ✅ Зручний розклад для вашого зручного часу Пишіть, будь ласка, в приват)
-
Привіт!) Увага, є вакансія для тих, хто хоче працювати онлайн, особливих знань не знадобиться, всьому навчимо і це безкоштовно, можеш не сумніватися. Тому, якщо є бажання, 18 років то пиши мені на личку і поїхали!) всім доброго дня!)
-
Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Допоможу вам: - Схуднути без шкоди для здоров'я - Позбутися живота і боків 💪 - Створити красиву осанку та ягодиці 🍑 - Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
-
We are looking for individuals to work full-time from 7:45 am to 5:45 pm or part-time with shifts from 9:45 am to 2:45 pm (morning) and 5 pm to 10 pm (evening). The main responsibility is managing email communications. Overtime bonuses are available. Kindly send a dm for more information