Українська спільнота Ванкувер
-
Увага всім, хто зараз шукає роботу! Пропоную легальну онлайн-зайнятість для дорослих, що підходить багатьом. Не пропустіть свій шанс знайти роботу, яка відповідає вашим вимогам. На все добре!
-
🤩🤩🤩🤩🤩❗ 9️⃣0️⃣🔤4️⃣5️⃣0️⃣💵 в cyтки 🔴Tpeбyютcя взpocлыe, aдeквaтныe люди 🔴HE нapкo/cкaм/интим и пpoчий мycop 🔴C нac вce инcтpyмeнты и знaния в тeмe 🔴Бoльшe yдeлитe вpeмeни - бoльшe выpyчкa 🔴Плюcoм бyдeт, ecли Bы тpyдoycтpoeны, т.к. цeним тpyдoвyю этикy! 💬 Oбpaщaйтecь: @heorhokxx
-
🤩🤩🤩🤩🤩❗ 9️⃣0️⃣🔤4️⃣5️⃣0️⃣💵 в cyтки 🔴Tpeбyютcя взpocлыe, aдeквaтныe люди 🔴HE нapкo/cкaм/интим и пpoчий мycop 🔴C нac вce инcтpyмeнты и знaния в тeмe 🔴Бoльшe yдeлитe вpeмeни - бoльшe выpyчкa 🔴Плюcoм бyдeт, ecли Bы тpyдoycтpoeны, т.к. цeним тpyдoвyю этикy! 💬 Oбpaщaйтecь: @heorhokxx
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD 1 година ( ГРУППА 3-4 студента) - 10 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Доброго вечора! Сьогодні хочу запропонувати чудову онлайн-вакансію для тих, хто вже давно шукає роботу. Нічого підозрілого: не офіси, не схеми, не бр@чка. Вік від 18 років.
-
-
-
Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Допоможу вам: - Схуднути без шкоди для здоров'я - Позбутися живота і боків 💪 - Створити красиву осанку та ягодиці 🍑 - Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
-
Привіт усім! 🌴🌞 Радий поділитися новиною: ми розширюємо нашу українську спільноту і відкриваємо нову групу у Флориді! 🇺🇦🌎 Якщо ви живете або плануєте переїхати до Флориди, приєднуйтесь до нас, щоб підтримувати зв’язок з українською громадою, ділитися новинами, порадами та допомагати один одному. Приєднуйтесь до нас у Флориді – будемо разом! 🌐 t.me/UA_Florida
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
Доброї доби! Є пропозиція для тих, хто хоче знайти собі онлайн-роботу. Графік: собі підбираєте самі Умови: від 18 років та мати смартфон Пишіть мені в особисті повідомлення, всього доброго!)
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Срoчно, нyжны cпециaлиcты!🫦 Hе лoхoтрон, нe нapкoтики, нe эcкopт✔️ Hoвaя тема 🆕 От 220 💸 зa дeнь Oбучeниe и coпровождeниe Из любой точки мира За инфoрмациeй в лc✉️
-
Здарова чат! Срочно нужны пару человек для удаленной работы, можно уже сегодня забрать 20-30$, времени много не занимает. Заинтересовало пишите в лс!
-
ИЩУ ЛЮДЕЙ В НОВУЮ СФЕРУ Свободный график (до 2-х часов в день) с любой точки мира Быстрый рост, высокие доходы (300-500$/день) Пиши + если заинтересовало
-
ИЩУ ЛЮДЕЙ В НОВУЮ СФЕРУ Свободный график (до 2-х часов в день) с любой точки мира Быстрый рост, высокие доходы (300-500$/день) Пиши + если заинтересовало