Українська спільнота Ванкувер
-
Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Допоможу вам: - Схуднути без шкоди для здоров'я - Позбутися живота і боків 💪 - Створити красиву осанку та ягодиці 🍑 - Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
-
Доброго ранку! Маю для вас чудову можливість працювати віддалено. Це проста робота, яка не вимагатиме багато зусиль. Не обіцяю мільйонів, але стабільний дохід гарантую. Вимоги: 18+, смартфон. Пишіть мені!
-
Оформлення паспорту наскільки мені відомо що паспорта роблять тільки в консульстві. А на вихідних видають виготовленІ паспорта, або продовжують старі паспорта. Я б рекомендував продовжити старий паспорт. Бо виготовлення паспорту займає певний час. Найбільше часу іде на переселення паспорту із України до дипломатичного представництва.
-
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤 👾👾👾👾👾 👾👾👾👾👾👾👾👾👾 👾👾👾👾👾 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤 🤩🤩🤩—🤩🤩🤩💲 💗💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗💗💗 💬@dmtr_iv09
-
We are seeking individuals to work full-time from 7:45 AM to 5:45 PM or part-time during either 9:45 AM to 2:45 PM (morning shift) or 5:00 PM to 10:00 PM (evening shift). The main duty involves processing emails. Overtime bonuses are available. Locations: Canada/USA. Please send a message for more details.