Українська спільнота Ванкувер
-
Вітаємо! Ми група розробників, від української IT спільноти "IT UA VANCOUVER", які працюють над захоплюючим проєктом, що включає інтеграцію штучного інтелекту у сфері стоматології. Крім того, ми подали пропозицію на DevFest - Build the AI Hackathon, організований Google Developer Group Vancouver. У процесі роботи у нас виникло кілька запитань, які, як ми вважаємо, ваша експертиза може допомогти прояснити. Ми будемо дуже вдячні за можливість обговорити ці питання, в любий зручний для Вас спосіб (приватна зустріч, відео конференція в zoom, чи повідомлення в месенджері). Якщо Ви дантист і готові нам допомогти, напишіть ,будь ласка, в особисті повідомлення) Щиро дякуємо за ваш час і розгляд нашого запиту. З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь. Бажаємо гарного вечора! З найкращими побажаннями!
-
Приєднуйтесь до команди професіоналів! Дистанційна робота з можливістю заробітку для всіх старше 18 років. Гнучкий графік і можливість поєднання з основною роботою!
-
Шукаєте дистанційну роботу з гнучким графіком? Приєднуйтесь до нашої команди і заробляйте, працюючи з будь-якої точки світу! Можливо поєднувати з основною роботою. Для всіх старше 18 років.
-
Шукаю роботу personal assistant (неповна зайнятість) Вітаю, мене звати Поліна і я пропоную послуги personal assistant у Канаді. Маю досвід роботи помічником нотаріуса, спеціалізуюся на сфері нерухомості. Мої ключові навички: ✨Організованість: ефективно планую час і завдання. ✨Детальність: приділяю увагу кожній дрібниці. ✨Стресостійкість: впевнено працюю в busy умовах. ✨Комунікація: вільно спілкуюсь англійською (B1+), українською та російською. Готова виконувати такі завдання: • Плануванням графіку; • Роботою з документами; • Комунікацією з клієнтами та партнерами; • Організацією подій чи поїздок; • Виконанням інших доручень. Шукаю підробіток після основної роботи. Гнучка у графіку та швидко адаптуюсь до нових викликів. Для зв’язку пишіть на email: [email protected] Дякую за увагу!