Українська спільнота Ванкувер
-
Всім привіт! Я викладач англійської мови Заняття проходять онлайн 👩💻 Працюю і з дорослими, і з дітьми Також викладаю турецьку і польську мову, раптом комусь буде корисно Чекаю на всіх, хто хоче цікаво і ефективно вивчати іноземні мови 🙌🏻 Запис через особисті повідомлення 🔸
-
📣 Нові імміграційні програми в Канаді, які стартують у 2025 році 🟧У 2025 році Канада запустить кілька нових шляхів до отримання постійного проживання (PR). Ці програми створюють нові можливості для іноземців, які відповідають вимогам та прагнуть іммігрувати до Канади. 👀 Ось огляд нових програм, які будуть запущені у 2025 році: 🟠Розширені пілотні програми для опікунів: для працівників, які надають домашню допомогу, таких як опікуни за дітьми та особами, які потребують підтримки. 🟠Пілотна програма імміграції до сільських громад: для осіб, які можуть заповнити дефіцит робочої сили в окремих малих сільських громадах Канади. 🟠Пілотна програма імміграції до франкомовних громад: для франкомовних кандидатів, які відповідають потребам у робочій силі в громадах за межами Квебеку. 🟠Ініціатива Західно-Центральної імміграції Манітоби: для професіоналів, які бажають жити та працювати в громадах західно-центрального регіону Манітоби. ❓ Розширені пілотні програми для опікунів 🟧У червні 2024 року Міністерство імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) оголосило про запуск двох нових пілотних програм для опікунів. Ці програми замінять попередні успішні ініціативи — Пілотну програму для опікунів за дітьми та Пілотну програму для помічників по догляду. 🟧Головна відмінність полягає у тому, що ці програми забезпечують отримання статусу постійного жителя одразу після прибуття до Канади. 🟧Також працівники отримають право працювати у закладах, які надають тимчасову чи часткову допомогу особам, що відновлюються після травм чи хвороб. 👀 Вимоги: 🟠Мінімальний рівень володіння мовою — 4 балів за Канадськими мовними еталонами; 🟠Диплом середньої школи (або еквівалент); 🟠Досвід роботи, що відповідає вимогам; 🟠Пропозиція на повну зайнятість у сфері догляду. 🟧Деталі щодо повного запуску програм та критеріїв участі будуть оголошені найближчими місяцями. ❓ Пілотна програма імміграції до сільських громад 🟧Ця програма є продовженням успішного Пілоту імміграції до сільських та північних громад (RNIP). Вона надає можливість отримати PR для кандидатів, які готові: 🟠Допомогти у вирішенні дефіциту робочої сили; 🟠Жити довгостроково у невеликих сільських громадах Канади. 👀 Деталі: 🟧Програма була запланована на осінь 2024 року, але її запуск перенесено на 2025 рік. Умови участі ще не оголошені. ❓Пілотна програма імміграції до франкомовних громад 🟧Програма спрямована на підтримку франкомовних меншин за межами Квебеку в межах Політики Канади щодо франкомовної імміграції. Її метою є: 🟠Залучення франкомовних новоприбулих; 🟠Сприяння економічному розвитку франкомовних громад; 🟠Відновлення демографічного балансу. 🟧IRCC працюватиме з громадами, які беруть участь у програмі, для залучення іноземних спеціалістів. 👀 Деталі: 🟧Програма була анонсована одночасно з Пілотом імміграції до сільських громад. Умови участі поки не оголошені. ❓ Ініціатива Західно-Центральної імміграції Манітоби 🟧15 листопада 2024 року Манітоба оголосила про запуск трирічної пілотної програми для вирішення дефіциту робочої сили у своєму західно-центральному регіоні. У рамках ініціативи провінція співпрацюватиме із сімома сільськими муніципалітетами та громадою Першої нації Гамблер. 🟧Ця програма базується на успішному досвіді регіональних імміграційних ініціатив у Вінклер-Стенлі, Мордені та регіоні Паркленд. 👀 Деталі: 🟧За оцінками, регіон потребуватиме 240-300 працівників протягом наступних трьох років. Запуск програми та критерії участі поки не оголошені.
-
⚠️⚠️ P@БOТA БEЛAЯ⚠️⚠️ HИKAКОЙ KРUПТЫ И З@ПPEТНЫX BЕЩЕСТB Дoxод от 65💵 Час 🔥 + Уд@ленкa НEOБXOДИMO: 🔵 4 чaca свобoдного времeни 🔵 Оперативнo отвечaть нa сообщeния 🔵 Цeлеустремленнoсть Bыбор за тoбой! Paботать честнo c нaми или зарабaтывaть pискуя с другими.
-
‼️СРО ЧНО‼️ ‼️ЭТО КАСА ЕТСЯ КАЖ ДОГО В ЭТ ОЙ ГРУ ППЕ‼️ 🔥Строго 20+ В данный момент про ходит обуч ение для нови чков 🔥 Сразу говорю - без н а р к о т и к о в, и н в е с т и ц и й и прочей еру нды. 🔥 Быстрый старт, при быль вы полу чите уже в пе рвый день раб оты 🔥 Все легально 🔥 Для раб оты нужен смарт фон и всего 1 час твоего врем ени в день 🔥 Дове дём вас за ру чку до при были ‼️Не бер ём н и к а к и х о п л а т от вас, мы ра60таем на % (вы зараба тываете и только потом делитесь с нами) Кому действ ительно инте ресно пишите в личку "+" и я обязат ельно тебе отвечу
-
Привет! Я Вадим 👋 Занимаюсь продвижением бизнесов в интернете на рынках США, ОАЭ, Европы и Канады Что я могу предложить: 🔘 Таргетинг в Instagram и Facebook 🔘 Контекстная реклама и SEO для видимости в поиске 🔘 Разработка сайтов и квиз-платформ 🔘 Создание и настройка чат-ботов 🔘 Эффективное SMM-продвижение 🔘 Массовые рассылки в Telegram, Viber, Facebook 🔘 Продвижение в TikTok и YouTube 🔘 Soft для автоматизации рассылок 🔘 Брендинг Если хотите обсудить, как сделать ваши проекты более заметными, просто напишите «+» в ЛС! Писать на @target_vadym 👈
-
Здравствуйте! Меня зовут Вадим👋 Я помогаю разным бизнесам расти в соцсетях и поисковых системах Работал с рынками США, ОАЭ, СНГ, Европой и Канадой Вот что я делаю: 🔘 Таргетинг на Facebook и Instagram 🔘 Контекстная реклама и SEO для роста в поиске 🔘 Разработка сайтов под задачи бизнеса 🔘 Настройка чат-ботов 🔘 Полный SMM: создание и ведение аккаунтов 🔘 Рассылки по Telegram, Viber, Facebook 🔘 Продвижение на YouTube и TikTok 🔘 Индивидуальный брендинг для вашего бизнеса 🔘 Soft для рассылок Если вашему бизнесу нужно больше клиентов, пишите «+» в ЛС, и я помогу! Писать на @target_vadym 👈
-
Здравствуйте👋 Меня зовут Вадим, я занимаюсь цифровым маркетингом 🇺🇸🇦🇪🇪🇺🇨🇦 Предлагаю широкий спектр услуг: ▪️ Таргет на Facebook и Instagram: анализ проекта, детальная сегментация аудиторий, работа над визуалом, что увеличит клиентскую базу в 2 раза Также такие услуги, как: ▪️ Продвижения Tik Tok/YouTube ▪️ Создания сайтов ▪️ SMM ▪️ Контекстная ( google ) реклама \ SEO ▪️ Рассылки в соцсетях ▪️ Создание чат-ботов Если интересно – пишите "+" в ЛС и получите бесплатную консультацию! Писать на @target_vadym 👈
-
Канада очікує, що в 2025 році 4,9 млн. людей добровільно покинуть країну🇨🇦 Міністр імміграції Марк Міллер очікує, що майже пʼять мільйонів тимчасових мешканців з документами, що закінчуються, покинуть Канаду в 2025 році. Він зазначив, що більшість залишить країну добровільно,а Канадське агентство прикордонних служб (CBSA) буде займатися порушеннями. Щодо міжнародних студентів, Міллер уточнив, що багато з них, у кого закінчуються навчальні дозволи, або поновлять їх, або перейдуть на дозволи на роботу після закінчення навчання. torontosun.com/news/national/feds-expect-4-9-million-with-expiring-visas-to-voluntarily-leave-canada-in-next-year
-
Здравствуйте👋 Меня зовут Вадим, я занимаюсь цифровым маркетингом 🇺🇸🇦🇪🇪🇺🇨🇦 Предлагаю широкий спектр услуг: ▪️ Таргет на Facebook и Instagram: анализ проекта, детальная сегментация аудиторий, работа над визуалом, что увеличит клиентскую базу в 2 раза Также такие услуги, как: ▪️ Продвижения Tik Tok/YouTube ▪️ Создания сайтов ▪️ SMM ▪️ Контекстная ( google ) реклама \ SEO ▪️ Рассылки в соцсетях ▪️ Создание чат-ботов Если интересно – пишите "+" в ЛС и получите бесплатную консультацию! Писать на @target_vadym 👈
-
Привет, я Вадим 👋 Помогаю бизнесам разных сфер продвигаться в соцсетях и поисковых системах Имею успешные проекты на рынках США, ОАЭ, Европы и Канады Мои услуги: - Таргетированная реклама Facebook и Instagram - SEO и контекстная реклама для роста в поиске - Создание сайтов под ваш бренд - Настройка чат-ботов для автоматизации - Эффективное SMM-продвижение - Рассылки по Telegram, Viber и Facebook - Продвижение в TikTok и YouTube - Soft для рассылок - Брендинг Пишите «+» в ЛС — обсудим, как достичь результатов для вашего бизнеса Писать на @target_vadym 👈
-
Привет, я Вадим 👋 Помогаю бизнесам разных сфер продвигаться в соцсетях и поисковых системах Имею успешные проекты на рынках США, ОАЭ, Европы и Канады Мои услуги: - Таргетированная реклама Facebook и Instagram - SEO и контекстная реклама для роста в поиске - Создание сайтов под ваш бренд - Настройка чат-ботов для автоматизации - Эффективное SMM-продвижение - Рассылки по Telegram, Viber и Facebook - Продвижение в TikTok и YouTube - Soft для рассылок - Брендинг Пишите «+» в ЛС — обсудим, как достичь результатов для вашего бизнеса Писать на @target_vadym 👈
-
-
Привет! Меня зовут Вадим👋 Я работаю в сфере маркетинга и помогаю разным бизнесам развиваться в соцсетях и поисковых системах Мой комплекс услуг: - Таргетинг Instagram и Facebook - Контекстная реклама и SEO для продвижения в поиске - Создание сайтов и квизов - Настройка и запуск чат-ботов - Полный SMM для ваших аккаунтов - Массовые рассылки в соцсетях - Продвижение в TikTok и YouTube - Брендинг, разработанный именно для вашего бизнеса - Soft для автоматизированных рассылок Если интересно, пишите «+» в ЛС — обсудим, как могу помочь вашему бизнесу Писать на @target_vadym 👈
-
-
Привет! Меня зовут Вадим👋 Я работаю в сфере маркетинга и помогаю разным бизнесам развиваться в соцсетях и поисковых системах Мой комплекс услуг: - Таргетинг Instagram и Facebook - Контекстная реклама и SEO для продвижения в поиске - Создание сайтов и квизов - Настройка и запуск чат-ботов - Полный SMM для ваших аккаунтов - Массовые рассылки в соцсетях - Продвижение в TikTok и YouTube - Брендинг, разработанный именно для вашего бизнеса - Soft для автоматизированных рассылок Если интересно, пишите «+» в ЛС — обсудим, как могу помочь вашему бизнесу Писать на @target_vadym 👈