Українська спільнота Ванкувер
-
Здравствуйте👋 Меня зовут Вадим, я занимаюсь цифровым маркетингом 🇺🇸🇦🇪🇪🇺🇨🇦 Предлагаю широкий спектр услуг: ▪️ Таргет на Facebook и Instagram: анализ проекта, детальная сегментация аудиторий, работа над визуалом, что увеличит клиентскую базу в 2 раза Также такие услуги, как: ▪️ Продвижения Tik Tok/YouTube ▪️ Создания сайтов ▪️ SMM ▪️ Контекстная ( google ) реклама \ SEO ▪️ Рассылки в соцсетях ▪️ Создание чат-ботов Если интересно – пишите "+" в ЛС и получите бесплатную консультацию! Писать на @target_vadym 👈
-
Привет, я Вадим 👋 Помогаю бизнесам разных сфер продвигаться в соцсетях и поисковых системах Имею успешные проекты на рынках США, ОАЭ, Европы и Канады Мои услуги: - Таргетированная реклама Facebook и Instagram - SEO и контекстная реклама для роста в поиске - Создание сайтов под ваш бренд - Настройка чат-ботов для автоматизации - Эффективное SMM-продвижение - Рассылки по Telegram, Viber и Facebook - Продвижение в TikTok и YouTube - Soft для рассылок - Брендинг Пишите «+» в ЛС — обсудим, как достичь результатов для вашего бизнеса Писать на @target_vadym 👈
-
Привет, я Вадим 👋 Помогаю бизнесам разных сфер продвигаться в соцсетях и поисковых системах Имею успешные проекты на рынках США, ОАЭ, Европы и Канады Мои услуги: - Таргетированная реклама Facebook и Instagram - SEO и контекстная реклама для роста в поиске - Создание сайтов под ваш бренд - Настройка чат-ботов для автоматизации - Эффективное SMM-продвижение - Рассылки по Telegram, Viber и Facebook - Продвижение в TikTok и YouTube - Soft для рассылок - Брендинг Пишите «+» в ЛС — обсудим, как достичь результатов для вашего бизнеса Писать на @target_vadym 👈
-
-
Привет! Меня зовут Вадим👋 Я работаю в сфере маркетинга и помогаю разным бизнесам развиваться в соцсетях и поисковых системах Мой комплекс услуг: - Таргетинг Instagram и Facebook - Контекстная реклама и SEO для продвижения в поиске - Создание сайтов и квизов - Настройка и запуск чат-ботов - Полный SMM для ваших аккаунтов - Массовые рассылки в соцсетях - Продвижение в TikTok и YouTube - Брендинг, разработанный именно для вашего бизнеса - Soft для автоматизированных рассылок Если интересно, пишите «+» в ЛС — обсудим, как могу помочь вашему бизнесу Писать на @target_vadym 👈
-
Здравствуйте👋 Меня зовут Вадим, я занимаюсь цифровым маркетингом 🇺🇸🇦🇪🇪🇺🇨🇦 Предлагаю широкий спектр услуг: ▪️ Таргет на Facebook и Instagram: анализ проекта, детальная сегментация аудиторий, работа над визуалом, что увеличит клиентскую базу в 2 раза Также такие услуги, как: ▪️ Продвижения Tik Tok/YouTube ▪️ Создания сайтов ▪️ SMM ▪️ Контекстная ( google ) реклама \ SEO ▪️ Рассылки в соцсетях ▪️ Создание чат-ботов Если интересно – пишите "+" в ЛС и получите бесплатную консультацию! Писать на @target_vadym 👈
-
Привет! Меня зовут Вадим👋 Я работаю в сфере маркетинга и помогаю разным бизнесам развиваться в соцсетях и поисковых системах Мой комплекс услуг: - Таргетинг Instagram и Facebook - Контекстная реклама и SEO для продвижения в поиске - Создание сайтов и квизов - Настройка и запуск чат-ботов - Полный SMM для ваших аккаунтов - Массовые рассылки в соцсетях - Продвижение в TikTok и YouTube - Брендинг, разработанный именно для вашего бизнеса - Soft для автоматизированных рассылок Если интересно, пишите «+» в ЛС — обсудим, как могу помочь вашему бизнесу Писать на @target_vadym 👈
-
Привет! Я Вадим 👋 Занимаюсь продвижением бизнесов в интернете на рынках США, ОАЭ, Европы и Канады Что я могу предложить: 🔘 Таргетинг в Instagram и Facebook 🔘 Контекстная реклама и SEO для видимости в поиске 🔘 Разработка сайтов и квиз-платформ 🔘 Создание и настройка чат-ботов 🔘 Эффективное SMM-продвижение 🔘 Массовые рассылки в Telegram, Viber, Facebook 🔘 Продвижение в TikTok и YouTube 🔘 Soft для автоматизации рассылок 🔘 Брендинг Если хотите обсудить, как сделать ваши проекты более заметными, просто напишите «+» в ЛС! Писать на @target_vadym 👈
-
Здравствуйте! Меня зовут Вадим👋 Я помогаю разным бизнесам расти в соцсетях и поисковых системах Работал с рынками США, ОАЭ, СНГ, Европой и Канадой Вот что я делаю: 🔘 Таргетинг на Facebook и Instagram 🔘 Контекстная реклама и SEO для роста в поиске 🔘 Разработка сайтов под задачи бизнеса 🔘 Настройка чат-ботов 🔘 Полный SMM: создание и ведение аккаунтов 🔘 Рассылки по Telegram, Viber, Facebook 🔘 Продвижение на YouTube и TikTok 🔘 Индивидуальный брендинг для вашего бизнеса 🔘 Soft для рассылок Если вашему бизнесу нужно больше клиентов, пишите «+» в ЛС, и я помогу! Писать на @target_vadym 👈
-
Здpaвcтвyйтe В cвязи cо стpeмитeльным pостoм вcех цифpoвыx вaлют, мoгy пpедлoжить заработок в этoй сфeрe. Заработок в актуальном направлении, похоже на банковский депозит. Поэтому рассматриваем людей и без опыта. Кому интересен пассивный дополнительный доход обращайтесь к @silin_vikto ✉️
-
Здpaвcтвyйтe В cвязи cо стpeмитeльным pостoм вcех цифpoвыx вaлют, мoгy пpедлoжить заработок в этoй сфeрe. Заработок в актуальном направлении, похоже на банковский депозит. Поэтому рассматриваем людей и без опыта. Кому интересен пассивный дополнительный доход обращайтесь к @silin_vikto ✉️
-
-
-
Статистика 📈 RPD (Refugee Protection Division) департамент, що виносить рішення щодо заяв біженців ➤ З вересня 2023 року по вересень 2024 року отримано 192,216 заяв. ➤ Усього в обробці станом на 30 вересня 2024 року знаходиться 251,381 заяв. ➤ Прогнозовані терміни розгляду для нових заяв: 48 місяців. 📈 RAD (Refugee Appeal Division) департамент, що розглядає апеляції щодо відмов біженців ➤ З вересня 2023 року по вересень 2024 року отримано 8,709 апеляцій. ➤ Загалом в обробці станом на 30 вересня 2024 року перебуває 3,130 апеляцій. ➤ Прогнозовані терміни розгляду для нових апеляцій: 3 місяці. 📈 ID (Immigration Division) департамент, що розглядає випадки депортації ➤З вересня 2023 року по вересень 2024 року отримано 10,669 кейсів. 📈 IAD (Immigration Appeal Division) департамент, що розглядає апеляції у спонсорських кейсах ➤ З вересня 2023 року по вересень 2024 року отримано 3,324 апеляції. ➤ Загалом в обробці станом на 30 вересня 2024 року перебуває 2,215 апеляцій. ➤ Прогнозований термін розгляду для нових апеляцій: 9 місяців.
-
Доброго дня! Шукаю тих, хто хоче працювати онлайн та заробляти додатково. Потрібен лише вільний час та вік від 18 років. Якщо є бажання — пишіть у приватні повідомлення!
-
Шукаю помічника адміністратора, хороша заробітна плата, без досвіду, буде проведено навчання, тижнева оплата, гнучкий графік. За додатковою інформацією звертайтеся в повідомлення!.
-
🇨🇦 КАНАДСЬКИЙ ПУЛЬС: ВАЖЛИВЕ ЗА ДЕНЬ 💵 Осіння економічна заява 2024 Федеральний уряд представив економічний план, що включає інвестиції в соціальну сферу: збільшення доступного житла, зниження витрат на дитячий догляд, стоматологічну допомогу та ліки. Однак прогнозований дефіцит на 2024-2025 роки сягне CAD $48 мільярдів, що викликає занепокоєння серед економістів щодо стійкості боргового навантаження країни. Нагадаємо, що чинний уряд обіцяв тримати річний дефіцит в межах $40 млрд. 📉 Міністр фінансів Канади подала у відставку Христя Фріланд, міністр фінансів і віцепрем'єр-міністр Канади, подала у відставку через розбіжності з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо. Фріланд розкритикувала урядові ініціативи як "дорогі політичні кроки" та наголосила на необхідності фінансової дисципліни. Домінік Леблан призначений новим міністром фінансів. 🚧 Фінансування прикордонної безпеки У відповідь на загрози тарифів від новообраного президента США Дональда Трампа, Канада оголосила про 1,3 млрд CAD для посилення безпеки кордонів. Кошти підуть на зміцнення роботи Служби прикордонної безпеки Канади (CBSA) та інших агентств. 🏠 Провінційні новини: 🏗️ Зростання будівництва житла У листопаді рівень будівництва житла в Канаді зріс на 8% завдяки багатоквартирним проєктам у провінціях Квебек, Альберта та Британська Колумбія. Це свідчить про активність будівельного сектору в ключових регіонах. 🤝 Зустріч прем'єрів провінцій у Торонто Лідери провінцій і територій обговорили стратегії у відповідь на можливі торгові виклики з боку США. Основна увага зосереджена на захисті економік провінцій і зміцненні торгових відносин зі Сполученими Штатами.