Українська спільнота Ванкувер
-
Відана: Слава Рідним Богам та Предкам! От дуууже рекомендую до прочитання і глибокого аналізу!!!!! «СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ!" (традиційна рубрика Володимира Оніщука) ЗИМОВЕ СОНЦЕСТОЯННЯ. ТРИДЕННИЙ КОРОЧУН. ПЕРША СВЯТА ВЕЧЕРЯ. ПОЧАТОК РОДЗДВЯНИХ СВЯТОК. РОДЗДВО БОЖИЧА КОЛЯДИ. СВЯТО РОДА ВСЕВИШНЬОГО. РОЗКОЛЯДА. ВОДОСВЯТТЯ. ДРУГА СВЯТА ВЕЧЕРЯ. ЗАВЕРШЕННЯ РОДЗДВЯНИХ СВЯТОК. Сьогодні (21.12.2024р) в Україні настав перший день ТРИденного Зимового Сонцестояння (тому й СТОЯННЯ, бо Сонце ніби СТОЇТЬ нерухомо у найнижчій тоці небосхилу (екліптики). В давнину це ТРИденне СонцеСТОЯННЯ наші Предки називали ТРИденним КОРОЧУНОМ - ТРИ найКОРО(Ч)ТШІ дні у році. Через три дні (24.12.2024р) в Україні настане одне з чотирьох чи не найвеличніших і прадавніх свят нашого народу, яке українці святкували споконвіків, ще "за царя Тимка, коли земля була тонка, що пальцем пробив - то води ся напив". Мова про свято Родздва Божича Коляди. Одразу поясню саме слово РОДЗДВО: Зараз ми назву цього свята вимовляємо спотворено - РІЗдво. І ніхто не замислюється, що у корені слова РІЗдво закладена спотворена, не зовсім добра, негативна суть: РІЗ - РІЗний, РІЗкий, поРІЗнити, РІЗати, обРІЗати, обРІЗання... РІЗати/обРІЗати (ДВОх)? Справа у тому, що і в юдаїзмі, і в секті юдаїзму - юдохристиянській смертоносній релігії, не таким важливим є момент наРОДження, як момент обРІЗання! Саме тому у них словотворчим коренем назви цього свята є РІЗ (обРІЗання), а не РОД (наРОДження). А це, погодьтесь, антагоністичні поняття. В цих маніпуляціях, якщо придивитись і вслухатись, є навіть відтінки НЛП - Нейро Лінгвістичного Програмування. От і "напрограмували" РІЗдво - РІЗати - обРІЗати, замість РОДЗДВО - наРОДження З ДВОх. Насправді, коли це свято називати правильно, по-давньому - РОДЗДВО, то лиш за самою назвою одразу можна прочитати і зрозуміти Суть Свята: протягом 12-ти Священних Днів і Ночей Всесвіт наРОДжується З ДВОх Життєтворчих Сутностей: - ВОГНЮ (Сонця) - Чоловічого Першопочатку Всесвіту. - ВОДИ (Землі) - Жіночого Першопочатку Всесвіту. Цей період з 12-ти Священних Днів і Ночей називається "Родздвяні Святки" - від Родздва Сонця (Вогню) - до ВОДОсвяття (Водохреща, Водокрес, ЯрДана). Але при тому, ще маємо знати, що кожного разу Родздвяним Святкам передує КОРОЧУН. Сподіваюсь, що всі чули нашу давню легенду про те, що у перший День Зимового Сонцестояння (Корочуна) Сонце ніби "вмирає" на ТРИ дні, після чого знову ніби "воскресає", і світловий день знову починає зростати у своїй тривалості. Насправді - це зовсім не легенда, а якраз дуже точне астрономічне явище! Саме ці ТРИ найкоротших у році дні "смерті" Сонця і називаються КОРОЧУНАМИ. КОРОЧУН - ТРИденний період, коли настають ТРИ найКОРО(Ч)ТШІ дні в році. Починається передродздвяна містерія "помирання, завмирання" Сонця (Світу, Світла) Божого на ТРИ дні, і наРОДження (РОДздво) молодого Сонця (Світу, Світла) Непереможного, після його ТРИденної "смерті". В Корочун не можна веселитись, радіти, реготати, кричати, ображати і ображатись. Корочун - це своєрідний смуток, скорбота за Сонечком, яке "померло" на три дні. В Корочун Чорнобог набуває найбільшої сили, сідає на свій трон і святкує перемогу над Білобогом (Світом, Світлом). Підготовка до Родздва Божича Коляди в три дні Корочуна - це і є переконлива ознака впевнебності у завтрашньому дні, в невідворотній перемозі Добра над Злом, Світла над Темрявою, Життя над Смертю! Саме з цієї космічної містерії перемоги Добра над Злом, Світла над Темрявою, Життя над Смертю, юдохристиянською релігією було вкрадено, перебріхано, спотворено, розведено в часі і створено штучну побрехеньку (легенду) про смерть на три дні (по суті, там немає трьох днів, порахуйте) і так зване "воскресіння" (зникнення трупа з поховальної печери - це не воскресіння, його просто поцупили) юдейського рабина єшуа, званого ісусом христосом. Завершення третього дня Корочуна знаменується появою на вечірньому небі першої Зорі, що якраз і є початком Першого Святвечора. Перший Святвечір розпочинається урочистим внесенням у хату Дідуха.
-
✨ Ищу модели для отработки техники! Количество мест ограничено! ✨ Я начинающий мастер в области: 🌸 Перманентного макияжа бровей 🌸 Окрашивания и коррекции бровей 🌸 Ламинирования ресниц и бровей Приглашаю вас стать моей моделью! Это прекрасная возможность получить качественную процедуру за символическую плату — оплата только за материалы. Почему стоит записаться? ✅ Индивидуальный подход к каждому клиенту ✅ Качественные материалы и профессиональное оборудование ✅ Результат подчеркнет вашу естественную красоту Количество мест строго ограничено, так что успейте записаться заранее! 📩 Пишите в личные сообщения для записи или за дополнительной информацией. Буду рада помочь вам преобразиться! ❤️
-
Денежная Вселенная: Мы откроем перед тобой бесконечные возможности для финансового роста.
-
Зарабатывай и управляй своим временем по-новому.
-
‼️С Р О Ч Н О‼️ ‼️Э Т О К А С А Е Т С Я К А Ж Д О Г О В Э Т О Й Г Р У П П Е‼️ П α с с и в н ы й з α ρ α б ο т ο κ. У д α л е н н α я с ф е ρ α. Н е з α κ л α д κ и и п ρ ο ч α я е ρ у н д α. Ч α с в ρ е м е н и в д е н ь. С л ю б ο й т ο ч κ и миρ α. С т е л е ф ο н α/п κ. Н е б е ρ е м ο т в α с н и κ α κ и х ο п л α т.❗️ С т р о г о 20+ И н т е ρ е с н ο? "+" в л и ч н ы е.
-
‼️С Р О Ч Н О‼️ ‼️Э Т О К А С А Е Т С Я К А Ж Д О Г О В Э Т О Й Г Р У П П Е‼️ П α с с и в н ы й з α ρ α б ο т ο κ. У д α л е н н α я с ф е ρ α. Н е з α κ л α д κ и и п ρ ο ч α я е ρ у н д α. Ч α с в ρ е м е н и в д е н ь. С л ю б ο й т ο ч κ и миρ α. С т е л е ф ο н α/п κ. Н е б е ρ е м ο т в α с н и κ α κ и х ο п л α т.❗️ С т р о г о 20+ И н т е ρ е с н ο? "+" в л и ч н ы е.
-
-
Новий набір!!! КАНАДА/США Потрібен персональний помічник - Конкурентна заробітна плата - Графік роботи: - понеділок - п'ятниця (3-4 години) - Оплата - ($750) щотижня - Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Усім привіт, хто може підказати у кого можно купить слот в консульство?
-
З біженством теж біда У трибуналі у справах біженців (IRB) у черзі на розгляді 7,000 кейсів. Погано те, що так було 10 років тому. А сьогодні у черзі не 7, а 267 тисяч кейсів . Терміни розгляду за такої черги становлять близько чотирьох років, але є підозра, що нам згодовують оптимістичний сценарій — не враховують, що за такої тенденції backlog не зменшуватиметься, а зростатиме, що призведе до подальшого збільшення часу розгляду. Тут треба сказати , що один біженський кейс у трибуналі може слухатися не годину, і не день, а кілька днів; і це лише очні слухання, тобто фінал процесу — кілька днів роботи трибуналу (разом із секретарями та іншою прислугою це як мінімум кілька осіб). Ми знову повертаємося на початок 2000-х, коли людині, яка опинилася в Канаді, було вигідно подавати заяву на біженство навіть без шансів на успіх: вона могла кілька років сидіти на шиї у скарбниці, звісивши ніжки, і ні про що особливо не дбати. Право на роботу є, медицина є, посібники є — чого б не податися? А за ті кілька років, що справа розглядається, або ішак помре, або падишах здохне, тож нема чого й голову ламати. З січня по вересень 2024 року включно біженських заяв було подано 146 тисяч , а розглянуто трохи менше 42 тисяч . І це при тому, що зараз в IRB працюють 2,5 тисячі осіб (а десять років тому, коли черга була майже в 40 разів меншою, штат становив 950 осіб). З фінансуванням та ж картина: близько 80 мільйонів у 2016 році, та 266 мільйонів у році, що минає. Коротше кажучи, приплив біженців приблизно значно перевищує збільшення виділених ресурсів. Причини того, що трапилося, озвучуються найрізноманітніші — величезна кількість виданих work/study permit'ів (по закінченні яких багато хто від безвиході подається на біженство), дірка про безпечну третю країну, недобросовісні консультанти тощо. Але поки що ніде в медіа не озвучено причину, яка видається наріжною: застаріла, допотопна, ущербна, непотрібна конвенція про захист біженців, яка діє понад 70 років. За ці роки у світі змінилося ВСЕ, але адаптувати конвенцію під сучасні реалії нікому досі не спало на думку — ООН має інші турботи . А замість того, щоб вийти з конвенції, Канада крутить у гугле «соціальну» рекламу, яка відмовляє потенційних біженців від їхніх намірів.