Українська спільнота Ванкувер
-
Друзі, будь ласка приєднуйтесь завтра, у суботу, 29 липня до івенту, і запрошуйте канадійських друзів, сусідів всіх кого знаєте! Світ повинен бачити українські реалії! Всім новоприбулим українцям вхід безкоштовний. Ми будемо вдячні за додадкові донати. Деталі події тут www.eventbrite.com/e/675642223077?aff=oddtdtcreator
-
Хто знає чи че реально мій роботодавець сказав що стане моїм спонсором для плучення піару це правда можна так ци ні ?ванкувер
-
Квиток в автобус 1) Будь ласка, підкажіть, варіанти купівлі квитка (з compass поки не розібралися). Картою та готівкою тільки монетами? А якщо немає банківської картки та з готівки паперові гроші, чи зможе водій продати квиток? 2) кажуть, будь-який квиток громадського транспорту діє протягом 90 хвилин. Нам потрібно їхати автобусами з пересадкою. Нам треба двічі платити?
-
Привіт, ми плануємо в серпні до Калгарі, чи в когось є контакти волонтерів ? Планую сама з дітьми
-
Можете карткою розрахуватися чи монетами ( здачі не дають в автобусі). якщо вас кілька іде не знаю чи паперові беруть , як не маєте монет то можете спробувати дати паперові і сказати на 2 чи -3 квитка.Так квиток діє 90 хвилин . Наприклад як я іду 2 автобусами і метро і мені з’їдає по Компасс картці як за одну поїздку.Залежно ще які зони ви проїжджатимете і скільки по часі ваша поїздка займе.Просто як візьмете паперовий білет показуватимете його при вході в інші автобуси чи метро .
-
-
-
Увага! Повідомлення для батьків! Вашій дитині від 7 до 17років і вона постійно грає ігри чи переглядає відео? Не знає чим зайнятися в вільний час? ‼️Направте улюблене заняття дитини у правильне русло! Запишіть її до нас на курси з програмування!!! У нас багато переваг👉 - Великий вибір курсів для дітей різного віку - Час підбираємо зручний саме для вас - Навчання захоплююче та цікаве - Викладачі з великим досвідом та індивідуальним підходом. По закінченні занять учні отримують сертифікат! Швидше пишіть мені📲 та забирайте своє перше БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ в подарунок!
-
Привіт буде согодні музика та салют
-
Ванкувер, Британська Колумбія sanset beach
-
vancouversbestplaces.com/events-calendar/festivals-and-events/english-bay-summer-fireworks/
-
Я б поралив візміть теслу )