Українська спільнота Ванкувер
-
SUCCESS, Mosaic, знайдіть найближчі офіси цих організацій для Вас. в аеропорту є стіл SUCCESS і зустрічають їх представники. Яке у вас питання, можливо і в групі допоможуть?
-
Комусь вдалось зареєструватись на візит щодо отримання нового паспорту у Едмонтоні? Як ті дати взагалі ловити?
-
Дякую!
-
Є одна можливість зловити слот це зайти на сайт у вівторок о 18:00 за Едмонтом (17:00 Ванкувері)працює!) запис через 2 місяці, підготуйте всі данні щоб були під рукою ФІО номер телефону і зареєструєтесь
-
Підкажіть , будь ласка! Потрібно до лікаря. Сеанс триватиме 2-3 години. Англійську лише вчу. Хтось зможе допомогти з перекладом ? Яка ціна ? Сюррей. Дату поки не знаю, чекаю на відповідь .
-
Кажуть лікарю, що вам потрібен переклад. Є provincial language services
-
Дякую! Це дорого?
-
Для пацієнтів безкоштовно. У вас же є msp, вы говорите про процедуру, яка покривається msp?
-
👉Індивідуальні заняття з англійської ОНЛАЙН ▶Телеграм +380950325772
-
Привіт. Чи є тут хтось з Вікторіі або острова Ванкувер?
-
Шукаю роботу , прибирання , або можу посидіти з дітьми нянею , дякую
-
Підкажіть будь-ласка, який сервіс в Ванкувере доставляє посилки в Україну, цікавить в Дніпро. Може хтось користувався? Дякую за відповідь.
-
Ні? Не знаю, що у вас за ситуація, але можете у них запитати, ось контакти: 604 297 8400 pls@phsa.ca це послуги від провінційного органу охорони здоров'я
-
Дякую Вам!
-
Всім привіт , шукаю кімнату до 1200 в Ванкувері , дівчина .
-
Всім привіт ) 14го вересня буду летіти з Ванкувера в Україну і 2го жовтня повертатись назад Якщо комусь потрібно щось передати, пишіть в приват домовимось
-
Шукаю кімнату до 15 вересня 350-400 кад мав на увазі можу заплатити в неділю
-
Impact North Shore запрошує жінок на семінар українською мовою про здоров'я і медичну систему британської Колумбії 17 серпня
-
Підкажіть будь ласка,може хтось знає як попасти до лікаря офтальмолога
-
Дякую
26 Jul 2023, 23:38
491/2700
about 12 hours ago