Українська спільнота Ванкувер
-
Доброго вечора! Дітям завжди довше. Мы отримали візи через 3 місяці, а діти через 7.
-
Доброго вечора. В мене така ситуація. В березні подали дитині на візу наразі ще немає відповіді. Чула що зараз дітям не хочуть давати візу чи прада це хто знає ?
-
Здравствуйте,Меня зовут Оля,я в Ванкувере уже 5 месяцев,ищу работу.Работала в сфере уборки,имею опыт в этой сфере.Живу в Балморале.Кто может мне помочь?Спасибо от всего сердца.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Підкажіть, чи є майстри з манікюру українці в Нью Вестминистер?
-
Этого достаточно
-
Нужен только загранпаспорт
-
Пiдкажіть, якщо я отримую щомісяця допомогу, мені потрібно буде платити податок в кінці року за цю допомогу чи мені перераховують з урахуванням податків?
-
Провінційну допомогу дають тільки після того, як ви вже потратили $3,000 на кожного федеральної допомоги. І треба пояснити куди ви їх так швидко потратили. Тільки після того вони будуть роздивитися вашу аплікацію і залежно від ситуації можуть вам дати до $935 в місяць на дорослого, але то не факт, можуть дати і $600, і 300. На сім'ю максимум $1,700. Кожного місяця треба заповнювати і надсилати форму. Майте на увазі, що в Канаді якщо ви збрихали, і вас не зловили через місяць, рік і т.д. , то можуть зловити до 6 років і вгатити штраф, забрати всі гроші, що ви отримали незаконно та + % на ці гроші. Тут це дуже строго карається .