Українська спільнота Ванкувер
-
Creylist market pleys
-
Не прямий Коли я шукала - прямих не було на цих кілька днів 5000+ злотих обійшовся переліт з Кракова(там вже ціна залежить від багажу. Я докупляла багаж, тому вийшло майже 5500злотих Не знаю багато це чи мало по співвідношенню.. Тут більше залежить наскільки заздалегідь бронювати👌
-
Є прямі але за всі гроші світу.
-
У вас був прямий квиток? За яку ціну не підкажете?
-
З Польщі мабуть є прямі, але дуже рідко. Бачив тут в чаті пишуть що актуальні по датам і цінам Франкфурт-Ванкувер, бо прямий
-
Прямих немає Я летіла KLM І сайтів для пошуку рейсів є багато Мені сподобався і шукала як краще летіти, здається, на efly
-
Дякую ☺️
-
Є хто напряму у авіаперевізників дивиться і купляє квитки (Lufthansa, AirCanada,AirFrance, Condor) Lot це польській авіаперевізник, але прямих рейсів до ванкувера наче немає
-
Завантажте собі (Kiwi, Skyscanner) оберіть напрямок,на яку дату хочете квиток, багаж, і воно вам покаже варіанти і ціну
-
Добрий день ☺️ Підкажіть будь ласка, де купляли білети з Польщі до Ванкувер🙂 Дякую ☺️
-
Привіт ,ніхто не знає чому я не можу відправляти смс у маркетплейс,просто вибиває і все,ставлю регіон Європи-відправляє !!!
-
Багато чула що не всім,але я прилетіла вночі сама і мене без проблем поселили,і всіх українців які прибули в той день
-
добрий день, підкажіть як зареєструвати дитину до першого класу
-
Ви звернулися до благодійної організації в аеропорту?
-
Чи всім видають житло на перші 2 тижні?
-
Много мігрантів , та розбирались с житлом 🤯
-
На сайті AirFrance
-
Спробуйте Приват. Минулої весни там були найдешевші пропозиції
-
Чому так довго були в аеропорту?
-
Але можно було б подивитися і дешевші варіанти, головне бажання)
26 Jul 2023, 23:38
551/2672
about 2 hours ago