Українська спільнота Ванкувер
-
Хотів взати хату в кредит но щось перехотів в ввнкувері сказали що тяжко з піаром )))
-
Процес адаптації дуже залежить від рівня мови. Без мови можна розраховувати лише на мінімальну зарплатню. А на мінімальну зарплатню в Ванкувері вижити дуже важко, особливо з дитиною. Але якщо мова добра та спеціальність затребувана - то буде набагато легше. Ви прямуєте до найдорожчого міста в Канаді, отож приготуйте себе морально до цінового шоку. Подивіться рівень орендної плати на padmapper чи Rentfaster. Подивіться рівень продуктових цін наприклад на Walmart чи Real Canadian Superstore. Для мене свого часу ціни на продукти були найбільшим шоком.
-
В одному з міст Великого Ванкуверу - в Port Moody. В Ванкувері ми перші 8 років мешкали.
-
Якщо чесно, без образ, з такою ситуацією я б до Ванкуверу не радила їхати. Подивіться Prince George, Edmonton, Saskatoon, Winnipeg, Thunder Bay - там набагато дешевше життя, робота є, є добра підтримка на перший час, також PR отримати легше. Працюючи на мінімалку ви родину такого складу в Ванкувері просто не потягнете. Вам для початку як мінімум 3-bedroom буде потрібно - це шалені гроші за аренду.
-
Страх перед новим та невідомим, то цілком природна реакція нормальної людини. Саме тому, більшість намагається надати інформацію, щоб новоприбулі розуміли, що їх чекає. Але, я особисто важаю найбільшою та найсерьйознішою проблемою навіть не ціни. Чи маєте ви розуміння, що ваша віза не є нміграційною?! Щоб справді стати емігрантом та мати можливість залишитись у Канаді довше ніж на три роки, ви маєте задовольнити досить суворі вимоги еміграційної програми ВС. У випадку мешкання у GVA, вимоги ще жорсткіші. У випадку - мова 0, чоловік розмовляє «чуть-чуть», ваші шанси майже нульові. Буде дуже неприємно, якщо ви ціною неймовірних зусиль подолаєте найтяжчий адаптаційний період, а вам через три роки вкажуть на даері. Я не намагаюсь вас залякати, просто закликаю добре вивчити наявну інформацію та приймати рішення, розуміючі його можливі наслідки. Це тільки ваше життя, ваше рішення, і наслідки його доведеться відчути на собі. Дуже радив би добре подумати та почати свій шлях у Канаді з іншої провінції, яка має більш лояльну до нових емігрантів, еміграційну програму.
-
Раджу вивчити інформацію у цій таблиці. Тут є посилання на провінційні еміграційні програми. Інформація дещо застаріла, скажімо ціни на рент житла реально виросли десь на третину, дещо зросла мінімальна зарплатня, та загальну уяву ця інформація дає. docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/view?fbclid=IwAR0opfUgrN19mAGc4kTCUIOEuYdOhdAVwx_beXVEzQ9ycIxmLpDg6FnmT2U#gid=315561760
-
Ще маленький та дуже суттєвий момент. Треба чітко розуміти що «спробувати» у ВС, а потім поїхати до провіцї де отримати PR легше, це дуже поганий план! Система так не працює, є велика вірогідність сильно погіршити свій еміграційний кейс. Радив би звернути увагу на Манітобу чи NL. Там умови отримання PR найлегші. Як отримаєте статус , зможете потім переїхати куди завгодно.
-
Всем добрый день 🌞 Подскажите пожалуйста ,возможно кто знает где в Виктории (остров Ванкувер) занимается стрижками ,либо работают в барбершопе