Українська спільнота Ванкувер
-
Запрошуємо до нас в барбершоп👍. Усім Україномовним і російськомовним,знижка-10%+ Ви можете придбати подарункову картку на любу суму 😉
-
Так, з головного входу. В охорони треба буде заповнити форму. Напишіть в особисті, як прийдете, ми заберемо з головного входу
-
тобто просто приходити на цей час?
-
Чи в когось є адреса де варто проходити мед огляд в околицях Вікторіі?
-
Може в когось є варіанти роботи?
-
Добрий день
-
Uber eats
-
Хто може дать ссилку, на зняття обмеження з ворк перміт?? І хто о підкаже, зараз в аеропорту, самому те можна зробити?
-
Напишіть де саме Ви мешкаєте ( агломерація дуже велика, кататись з одного краю в інший не вийде), яку саме роботу готові виконувати.
-
Хотілося б офіціантом звичайно)
-
Готовий виконувати будь-яку роботу
-
Мешкаю в renfrew-collingwood
-
Ок,спасибо большое,апетитная еда ето украинский борщ.😄.Да я с ней уже общался.
-
Здравствуйте Николай Адрес на визитной карточке которая на фото в обьявлении Чтобы записаться на прием пишите Веронике в личные сообщения с наилучшими пожеланиями, Наталья( борщ🤣)
-
Чи є у ванкувері не дорогі хостели?
-
Теж цікавить.
-
Нажаль слова Ванкувер і «не дорогі» разом не вживаються. Це найдорожче місто Канади. Тут все аба дорого, або дуже дорого. Сподіваюсь, люди, які вирішили саме щвідци почати свій шлях у Канаді, це розуміють
-
Організація Impact North Shore запрошує українців на семінари про вишу освіту з представниками вищих навчальних закладів
-
Всім привіт. Шукаю дівчину яка готова познайомитись та орендувати разом однокімнатну квартиру в центі Ванкувера (Downtown) бюджетом до 2500$. Мені 20, працюю на 2х роботах, нянею та на Убері )) Дівчатка якщо комусь цікаво буду рада знайомству, пишіть в особисті. Декілька варіантів вже є на розгляд❤️
-
Доброго вечора ! Може до кого їдуть з України і міг би взяти ліки і привезти в Ванкувер. Дякую.
26 Jul 2023, 23:38
888/2669
about 5 hours ago