Українська спільнота Ванкувер
-
Surrey великий та дуже різний. Ви, мабуть, були ближче до Сеntral City, або Gilford
-
В торонто нема проблем за 40 45 ван гостел галімій 40 )
-
Де це $40 за ніч?! В якому районі?
-
Зніміть кімнату 1000 1200
-
Ви обрали для старту найдорожче місто Канади з явно перегрітим ринком нерухомості. Тому, сподіваюсь, Ви морально готові до складностей та , як мінімум, маєте наявні гроші, щоб пережити найперші найтяжчі адаптаційні часи. Постарайтесь якнайшвидше, за перші неділі, поки будете жити в отелі, знайти хочаб яку небудь роботу. Це найважливіший пункт! Логічно буде в першу чергу шукати житло поряд з роботою, щоб не витрачати час та гроші на дорогу. Як є гроші, відразу покладіть їх на рахунок та оформіть кредитку. Потенційний орендар може захотіти бачити залишок грошей на рахунку. Як доведеться жити на AIRBNB ( це також досить дороге задоволення десь $2,5-3к на місяць, не менше), постарайтесь попросити рефернси від хазяїв у яких будете жити. Це краще, ніж нічого.
-
Ми зняли без кредитної історії та в чоловіка був гарний job offer тут, також по приїзді поклали гроші на рахунок тож виписку з банку також надавали як гарантію нашої платіжної здатності .
-
тут як повезе , головне за цей час знайти би роботу… тоді будуть бачити що ви маєте роботу і буде легше.
-
Всім, привіт! Підкажіть, будь ласка, як відбувається процес пошуку житла новоплибулих, якщо немає тієї кредитної історії. Наразі для себе я вже знаю, що перше йти селитися в готель на 2 тижні, якщо повезе, далі через airbnb знімати на місяц, а далі як? Кредитна ж історія не з'явиться і робота теж може не одразу бути... В мене тут ступор поки...допоможіть розібратися...
-
Друзі всім привіт )🖐️З дружиною прибуваємо до Вікторії 12 серпня,шукаємо або кімнату,або квартиру ,або якщо можливо є знайдеться якась сімья яка нас зможе прихистити на перший час)Нам 25років☺️Не палимо і не вживаємо взагалі)За професією актори театру та театру ляльок,але на перший час готові на будь яку роботу,останні 4роки я працюю на будівництві в різних сферах,а дружина займається готельно-ресторанним бізнесом😉
-
Hi Olga I am interested I will send you my resume! I am looking for a receptionist position
-
Hi there. I'd anyone is interested in a temp Reception opportunity with international company, $25-28 per hour. Robson Street, downtown Vancouver. Great communication skills in English and administrative experience is must. Please email me your resume [email protected]
-
Дуже сумніваюсь, що це реально. Радив би зняти на перший місяць на AIRBNB, а потім на місці шукати . Вам також буде спокійніше, бо це досить суттєві витрати і важливо розуміти що купляєш. Орендодавця буде цікавити Ваш кредитний рейтинг, референси та в першу чергу наявна робота. З приводу роботи вони реально дзвонять роботодавцям та все перевіряють. Тому саме місцева робота з гарною зарплатою тут буде найважливішим пунктом