Українська спільнота Ванкувер
-
Він не зміг пропустити таку вечірку. Телефонує, каже: « А чого це Санту позвали, а мене не позвали…. Санта хоч і класика, але я в - тренді. Виїжджаю, кажіть, що брать. Якраз сніжком посипало, як я люблю, можна буде маскуватись від фанатів». Так що до нас завтра вривається ще й ведмежаня. Квитки на Різдвяну Казку: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
Всім, привіт! А де катаються на лижах в Канаді?
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @julia_nails_van (почала вести сторінку з нуля) На перший візит-любий дизайн у подарунок💝
-
Всем привет
-
Продаю матрас і ліжко. За 300$. Розмір - full. Оригінальна ціна за все 450$. Матрас має пляму від вина. Все інше в чудовому стані. Забирати з Commercial Broadway. www.ikea.com/ca/en/p/morgedal-foam-mattress-firm-dark-gray-00277381/#content t.me/ukrainiansinvancouverua/10338
-
Доброго вечора.Хто може допомогти мені з роботою.2 місяці попрацював,а 3 дні тому мене скоротили.На будівництво різноробочим або пакувальник на складі чи підприємстві
-
Написав вам в л/с
-
💼 WEBINAR в ефірі Presentation of the report on pathways to PR for war-displaced Ukrainians in Canada CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 🇨🇦 Language - English 🎬 DON'T MISS IT 🌐 www.youtube.com/watch?v=Q0QmiL8-kPU 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ☄️ Topics for discussion: 👇 1. What did our study find out about CUAET holders pursuing PR? 2. What are the challenges they're facing in obtaining PR? 3. What did we recommend to government? 4. How can they help? 🎙Speaker - Randall Baran-Chong, Executive Director, Pathfinders for Ukraine Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @julia_nails_van (почала вести сторінку з нуля) На перший візит-любий дизайн у подарунок💝
-
Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! Я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: - Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) - Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори - Мезококтейлі, біoревіталізанти - Ліпoлітики, пілінги - Мeдикамeнти - Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)