Українська спільнота Ванкувер
-
Доброго дня!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Увага! Відкриваю безкоштовний IT-event зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм для дітей та підлітків у форматі online👾 Дитина навчиться самостійності, покращить успішність у школі, познайомиться із сучасними програмами та інструментами! У event включені: допомога у виборі професії, урок з викладачем, на якому створите свій проект, міні-курси з чат-ботів та нейромереж, а також інші активності🙂 Пишіть, кому надіслати посилання😉
-
Доброго дня!) Маю цікаву пропозицію для вас! Не потрібні особливі навички або велика витрата часу. Можливість стабільного заробітку, кожен день. Не потрібно жодних специфічних знань, потрібно лише кілька годин на день. Все онлайн, достатньо мати смартфон (не дзвінки) Зверніть увагу! Все законно, але тільки для повнолітніх + осіб. Пишіть мені в особисті повідомлення)
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Добрий вечір. Маю цікаву пропозицію для вас! Не потрібні особливі навички або велика витрата часу. Можливість стабільного заробітку, кожен день. Не потрібно жодних специфічних знань, потрібно лише кілька годин на день. Все онлайн, достатньо мати смартфон (не дзвінки) Зверніть увагу! Все законно, але тільки для повнолітніх + осіб. Пишіть мені в особисті повідомлення)
-
Увага! Відкриваю безкоштовний IT-event зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм для дітей та підлітків у форматі online👾 Дитина навчиться самостійності, покращить успішність у школі, познайомиться із сучасними програмами та інструментами! У event включені: допомога у виборі професії, урок з викладачем, на якому створите свій проект, міні-курси з чат-ботів та нейромереж, а також інші активності🙂 Пишіть, кому надіслати посилання😉
-
Вечір добрий. У мене є пропозиція для вас) Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)
-
Вітаю та бажаю доброго дня) Я хочу запропонувати вам можливість знайти роботу, особливо для тих, хто шукає дійсно заробіток. Усе абсолютно легально і доступно від 18 років. Спробувати може кожен, адже вам знадобиться лише смартфон. Всі деталі навчання: теорія та практика - будуть надані. Якщо вас цікавить ця можливість, не соромтеся звертатися!
-
Внимание! Открываю бесплатный IT-event по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ для детей и подростков в формате online👾 Ребенок научится самостоятельноcти, улучшит успеваемость в школе, познакомится с современными программами и инструментами! В event включены: помощь в выборе профессии, урок с преподавателем, на котором создадите свой проект, мини-курсы по чат-ботам и нейросетям, а также другие активности🙂 Пишите, кому отправить ссылку😉
-
ЛЕГАЛЬНО!! НУЖНЫ ОТВЕТСТВЕННЫЕ ЛЮДИ(ОТ 25 ЛЕТ) ОНЛАЙН ЗАРАБОТОК. ВСЕМУ ОБУЧАЕМ 1-2 ЧАСА В ДЕНЬ - 900-1200$ ПИСАТЬ @milanacrpt
-
-