Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер

Українська спільнота Ванкувер

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.8k Posts 689 Posters 6.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • TelegramT Offline
    TelegramT Offline
    Telegram
    wrote on last edited by
    Vancouver_UA 1887165748 348
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    То мабуть була коробка з під холодильника під мостом?! Зайдіть на сайт AIRBNB , та знайдіть там щось дешевше сотні?!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Surrey великий та дуже різний. Ви, мабуть, були ближче до Сеntral City, або Gilford
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Сурей. Була по тижню в 2 . В Сурей
    1 Reply Last reply
    0
  • t1367474913T Offline
    t1367474913T Offline
    roman antonushun
    wrote on last edited by
    В торонто нема проблем за 40 45 ван гостел галімій 40 )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Де це $40 за ніч?! В якому районі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    AIRBNB- не так як ви пишете, я жила по 38 - 40 дол/сутки = 1200 в місяць, поки знайшли житло. І нічого страшного в цьому немає....а кімнату знять- теж саме. Тому для адаптації, найкращий варіант
    1 Reply Last reply
    0
  • t1367474913T Offline
    t1367474913T Offline
    roman antonushun
    wrote on last edited by
    Зніміть кімнату 1000 1200
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ви обрали для старту найдорожче місто Канади з явно перегрітим ринком нерухомості. Тому, сподіваюсь, Ви морально готові до складностей та , як мінімум, маєте наявні гроші, щоб пережити найперші найтяжчі адаптаційні часи. Постарайтесь якнайшвидше, за перші неділі, поки будете жити в отелі, знайти хочаб яку небудь роботу. Це найважливіший пункт! Логічно буде в першу чергу шукати житло поряд з роботою, щоб не витрачати час та гроші на дорогу. Як є гроші, відразу покладіть їх на рахунок та оформіть кредитку. Потенційний орендар може захотіти бачити залишок грошей на рахунку. Як доведеться жити на AIRBNB ( це також досить дороге задоволення десь $2,5-3к на місяць, не менше), постарайтесь попросити рефернси від хазяїв у яких будете жити. Це краще, ніж нічого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t910799495T Offline
    t910799495T Offline
    Mudritskaya Sasha
    wrote on last edited by
    Ми зняли без кредитної історії та в чоловіка був гарний job offer тут, також по приїзді поклали гроші на рахунок тож виписку з банку також надавали як гарантію нашої платіжної здатності .
    1 Reply Last reply
    0
  • t485865155T Offline
    t485865155T Offline
    Svitlana Maksymenko
    wrote on last edited by
    тут як повезе , головне за цей час знайти би роботу… тоді будуть бачити що ви маєте роботу і буде легше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t797965647T Offline
    t797965647T Offline
    Olga Andrushkevych
    wrote on last edited by
    Всім, привіт! Підкажіть, будь ласка, як відбувається процес пошуку житла новоплибулих, якщо немає тієї кредитної історії. Наразі для себе я вже знаю, що перше йти селитися в готель на 2 тижні, якщо повезе, далі через airbnb знімати на місяц, а далі як? Кредитна ж історія не з'явиться і робота теж може не одразу бути... В мене тут ступор поки...допоможіть розібратися...
    1 Reply Last reply
    0
  • t5328159648T Offline
    t5328159648T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть будь ласка інструктора -водія, який міг би допомогти підготуватися до Road test. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasilencko Ruslan
    wrote on last edited by
    Друзі всім привіт )🖐️З дружиною прибуваємо до Вікторії 12 серпня,шукаємо або кімнату,або квартиру ,або якщо можливо є знайдеться якась сімья яка нас зможе прихистити на перший час)Нам 25років☺️Не палимо і не вживаємо взагалі)За професією актори театру та театру ляльок,але на перший час готові на будь яку роботу,останні 4роки я працюю на будівництві в різних сферах,а дружина займається готельно-ресторанним бізнесом😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t340882779T Offline
    t340882779T Offline
    Polina
    wrote on last edited by
    Добрий день! Я шукаю роботу legal assistant в Ванкувері. Вже рік я працюю на цій посаді на острові Нанаймо. Може хтось в пошуках legal assistant. Буду вдячна за допомогу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1371127265T Offline
    t1371127265T Offline
    Sofia Perepelytsya
    wrote on last edited by
    Hi Olga I am interested I will send you my resume! I am looking for a receptionist position
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ogla
    wrote on last edited by
    Hi there. I'd anyone is interested in a temp Reception opportunity with international company, $25-28 per hour. Robson Street, downtown Vancouver. Great communication skills in English and administrative experience is must. Please email me your resume [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t363691459T Offline
    t363691459T Offline
    Alinar
    wrote on last edited by
    Мене звати Аліна Мені 27 років Ми з собачкою шукаємо кімнату в Ванкувері з середини вересня - початок жовтня Бюджет маємо до 1000$ в місяць Дуже дякую за увагу ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Дуже сумніваюсь, що це реально. Радив би зняти на перший місяць на AIRBNB, а потім на місці шукати . Вам також буде спокійніше, бо це досить суттєві витрати і важливо розуміти що купляєш. Орендодавця буде цікавити Ваш кредитний рейтинг, референси та в першу чергу наявна робота. З приводу роботи вони реально дзвонять роботодавцям та все перевіряють. Тому саме місцева робота з гарною зарплатою тут буде найважливішим пунктом
    1 Reply Last reply
    0
  • t588628396T Offline
    t588628396T Offline
    Tatyana
    wrote on last edited by
    Добрий ранок, підкажіть, будь ласка, в зв‘язку з навчанням дітей, переїзджаємо з Оттави до Ванкувера, можливо домовитися за аренду квартири, так би мовити на відстані? Можливо у когось був досвід, коли арендували до приїзду, дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags