🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
підкажіть будь ласка якщо зробити sin номер , і виїхати з Канади . то. все одно податкову декларацію треба буде подавати через рік?
-
добрий день, прошу таке питання: якщо отримаю ворк перміт, повернусь в Україну, завершу справи, повернусь в Канаду і потім зареєструюсь на sin. Чи зможу приїхати в Канаду з ворк перміт, але без sin?
-
підкажіть будь ласка чи можна продовжити W-1 візу видану по cuaet поза межами Канади ? виходить так що ворк перміт дійсний 3 роки , а сама віза тільки на півтора роки
-
Всім привіт, хотіла спитати, чи хтось знає компанію Tricorp Realty? Ми знайшли у них квартиру на 60 McLaren Street, і ціна гарна, але просять перевести e-transfer за перший і останній місяць, і тільки потім вони нададуть форму для аплікації (якщо все ок, то так лишається, якщо ні, то гроші повертають). Трохи страшно так скидати гроші, тож може у когось був з ними досвід, чи взагалі подібний досвід?
-
Гроші переводити можна тільки після підписання контракту. Після переводу грошей віддають ключі зазвичай.
-
Доброго дня всім! А є подібний канал тільки, Ванкувер, Британська Колумбія? Дякую.
-
Це майже зі 100% гарантією шахраї. Алгоритм такий: спочатку ви проходите перевірку , потім підписуєте контракт, потім оплачуєте кошти і потім отримуєте ключі.
-
Так
-
а чи можна буде отримати sin якщо я приїду в Канаду через рік уже з ворк пермітом?
-
Звісно, але якщо не плануєте повертатись в Канаду можете не декларувати
-
Отримати виплату не зможете
-
Так
-
питання не по темі а не підкажете де в Канаді можна купити перехідник з нашої розетки на канадську ?
-
Перепрошую, підкажіть, будь ласка, чи були випадки, коли при оформленні візи ви вказували одну провінцію, але плани змінилися щодо вибраної провінції та при прибутті до Канади просили офіцера поміняти на іншу провінцію? Якщо такі випадки були, підкажіть як усе проходило і чи це можливо Дякую за відповідь!
-
в аеропорту були, але тут 110. як шо імпульсний БЖ то простіше вже в канаді взяти кабеля
-
Простіше блочок купіть за 20ку на 2 виходи і будете мати щастя
-
Канадіан тайр10-15+ тах, доларама максимум 5, в волмарті по 20$
-
В аеропорту ви отримаєте відкритий ворк перміт котрий дозволяє працювати в будь-якій провінції Канади, незалежно від того що ви вказували в заявці.
-
Amazon, travel adapter
-
Я в документах вказувала Альберту, але їду до Манітоби. Мені важливо щоб в подальшому при оформленні PR я це змогла зробити в Манітобі, а не в прописаному документі на воркперміті Адже чула, що де вказано в вп там і подаєш документи
26 Sept 2023, 15:05
10090/13276
about 19 hours ago