🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Всім привіт! Є порожня 1 bedroom на Bayshore, прямо поруч з торговим центром (до 31 березня заплачено, але я вже виїхав). Без меблів. Якщо все сподобається, то можете домовитись з лендлордом. Ця менеджмента компанія керує цілим мікрорайоном з купою різних amenities.
-
Добрый день пожалуйста подскажите такой вопрос , летим в Канаду 20 го марта , а паспорт ребенка годен до 4 августа 2024 года . Компания KLM не пропускает чекин паспорта ребенка , скажите физически мы тоже не можем сделать чек ин ? Это будет проблемой ?
-
Доброго дня! ми сім'я (мати та син-підліток), шукаємо: -2-кімнатну квартиру або -1- кімнатну з можливістю розміщення 2-х спальних місць або -2 кімнати в домі з окремою ванною Pet friendly (з нами невелика, доросла собака). Цікавить розташування біля public school та громадського транспорту Бюджет до 1700 cad Прилітаємо 20 березня Цікавить тривалий термін (але поки не маю кредитної історії), також розглядаю короткий термін (наприклад, 3 місяці). Можливо хтось шукає суборендаторів, розглядаємо також винаймання таунхаусу на 2 сім'ї. Не палимо, не вживаємо алкоголь, любимо і підтримуємо чистоту і порядок. Наша собака привчена до вулиці, вдома здебільшого спить. Дякую!
-
В связи с переездом - распродаю свои вязанные изделия из хорошей натуральной пряжи. Все изделия новые , не б/у. Набор из трех: свитер , жилет и шарф по цене 100$ (можно купить по отдельности) Все остальные свитера по 80$ за единицу. Можно приехать померять и выбрать. По всем вопросам в личные сообщения
-
Всем привет) По прежнему ищу кого-то кто катает в Оттаве фристайл слалом на роликах(не квады!). Нужен кто-то кто бы помог поставить базу,за деньги естественно. Я перед войной 4.5 мес занималась с тренером в Харькове ежедневно,но не успела поставить себе базу. ПС на фейсбуке и в инстаграм искала. Это Северная Америка, тут не катают фристайл слалом,тут только квады,что мне не интересно:)
-
Це наштовхнула мене спитати чи є волонтери в аеропорту Монреаля, якщо ви знаєте? дякую
-
Вони точно є в аеропортах великих міст. Типу Монреаля і Торонто