🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
TD online. 10 хвилин і все готово.
-
Добрий день, підкажіть чи є якісь заводи чи фірми в Оттаві, які набирають українців для праці?
-
Я не знаю, прилітають знайомі і пишуть, що їх нібито спочатку відправили багаж отримувати
-
а як його пропустиш офіцер який видає ВП вирішує чи вам можна взагалі потрапити на територію Канади
-
Якщо хтось таки пропустив отримання ВП в аеропорту, то ще можна податися всередині до 31 березня?
-
усюди спочатку Ворк перміт це саме перше в любому першому міжнародному аеропорті Канади
-
Мені прайс не сподобався у них
-
А напишіть будь-ласка адрес де ви брали авто . А який може бути перший внесок ?
-
onlia , зараховують наш стаж якщо його внесли в базу. через це ціна стає нормальною
-
Це фактично нереально з практичної точки зору. Щоб це зробити Франція як мінімум має вийти з НАТО. Такі заяви Макрон робить на фоні слабкої Німеччини щоб типу стати лідером європейської спільноти.
-
Всі привіт! Може хтось знає ферми, де можна купити молоко?
-
(613) 228-0029 Mike. Мені сподобався його прайс, особливо проти ТД
-
Поділіться яка різниця вийде. Якщо будете контактувати
-
Авто 2014 р.в., канадскі G full 2 дні, українські з 2007 року. Ціна страховки 153$
-
Страхував авто у CAA insurance бо я купив їх членство на рік, а за нього вони дають знижку 15%. Права full G, один рік+український досвід з 2007 року Авто 2010 року + страхування житла за 108 кад на міс.
-
А який річний членський внесок?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи є волонтери в аеропорті (Біллі Бішоп) Торонто , які допомагають з поселенням новоприбулим? Дякую.
-
Можливо хтось летів в Канаду через USA/ Washington? Скільки часу займає проходження митниці? Чи достатньо буде 2 години на пересадку?
-
Можливо хтось летів в Канаду через USA/ Washington? Скільки часу займає проходження митниці? Чи достатньо буде 2 години на пересадку?
-
Доброго дня,можливо хтось планує їхати в Канаду до кінця березня з дітками,маю візу,але боюсь сама.
26 Sept 2023, 15:05
10490/13313
about 21 hours ago