🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
www.fit4less.ca/media/ottawa-bridlewood?&source=&utm_source=google&utm_medium=paid-search&utm_campaign=&utm_term=fit4less&adpos=&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw5ImwBhBtEiwAFHDZxygNTx0w8027SWhsIHMZN8A9dNx4Be2yEdUSCWjFaYJHCthGXLgwORoCM-QQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Привіт, підкажіть будь ласка, як зараз отримати житло в готелі на два тижні ньюкамерам?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка у кого можно знати кімнату в Оттаві на 2 тижні +- за бюджетну ціну?
-
Дякую за інформацію!
-
Доброго дня, я прибув до Монреаля вчора і отримав свій дозвіл на роботу. Я помітив, що місце працевлаштування, вказане в дозволі, - Альберта NMA, оскільки спочатку я подавався на роботу в Альберту. Однак з тих пір мої плани змінилися. Моя питання: чи дозволяє будь-який робочий дозвіл за програмою CUAET працювати в будь-якому місці Канади, навіть якщо в ній вказано конкретне місце? Дякую за відповідь, усім гарного дня!
-
Если так сделать, то закроют въезд в Канаду навсегда
-
🗣️🔥АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ АВТОМЕХАНИК (ремонт автомобілів) full time and overtime. Розташування: Галiфакс , Lower Sackville. Nova Scotia. Вимоги: досвід роботи автомехаником Компанія надає можливість подачі на ПР.