🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
Доброго дня!
-
I've never seen a platform paying so fast like yours sir Wayne Ronald, I invested $100 and earn $1000 in less than 48 of my trading, I really appreciate your help and honesty sir. You can contact him if you're willing to trade... 👇👇👇 CLICK TO JOIN CLICK TO JOIN
-
По гуманітарній немає значення де ви…
-
Вітаю! Є у когось інформація яким чином і де можно в Оттаві найдешевше відучитися на водія фури?
-
Вітаю! Є у когось інформація яким чином і де можно в Оттаві найдешевше і швидко відучитися на водія фури?
-
Дякую за відповідь! Навіть якщо ми не в Канаді на момент подачі першого пакету документів?
-
Це, те що я знайшов. Якщо хтось підкаже дешевше. Теж цікавить)
-
maps.app.goo.gl/pcoViW7wbSM4qBCh9?g_st=i
-
I've never seen a platform paying so fast like yours Sir Carlos , I invested $400 and earn $4500 in less than 24hours of my trading, I really appreciate your help and honesty sir. You can contact him if you're willing to trade... 👇👇👇 t.me/joinchat/mfrlvUBxoHQ3YWI0 t.me/joinchat/mfrlvUBxoHQ3YWI0
-
Добрий день, чи може хтось перевезти стіл (розбирається) та 4 стільці теж розбираються, з центру до Meadowlands?
-
t.me/+JGRsoIdXrnRhYmZk t.me/+JGRsoIdXrnRhYmZk t.me/+JGRsoIdXrnRhYmZk t.me/+JGRsoIdXrnRhYmZk
-
Вибачте а вам теж ТD банк одразу не дав кредитну карту ?
-
А потім ви брали карту (кредитну)в іншому банку? дали без проблем? Якщо так порадьте будь ласка банк. Дякую
-
Мені теж
-
В TD дали на 500$ з замороженими власними коштами на 500$ (Visa) В CIBC + Costco дали на 2000$ без проблем (Mastercard)
-
Дякую Вам тоді звернусь до СІВС
-
В цьому банку нам дали кредитку на 1000 (але ми самі обрали найпростішу кредитку ) але плюс що картку можна отримати відразу і користуватися . А в rbc карточки приходять на почту і нам видали тимчасові , але кредитка на 2000
-
Це RBS рояль банк вірно?
-
Так RBC
-
Вітаю .Як записати дитину в школу ? На початку вересня доньці буде 13. Я так розумію це вже не початкова школа ?
26 Sept 2023, 15:05
11104/13353
about 23 hours ago