🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
❤️Доброго дня 9го серпня плітаємо до Оттави, сподіваємось на готель 14 днів, але потрібно шукати житло. Я з дочкою, тому шукаю квартиру на 2 сімї чи дом на 2 сімї. Сподіваюсь так буде доступніше на перший час. Відгукніться хто хотів би поділити житло таким же чином. Дякую!🙏
-
❤️Доброго дня 9го серпня плітаємо до Оттави, сподіваємось на готель 14 днів, але потрібно шукати житло та школу. Я з дочкою, тому шукаю квартиру на 2 сімї чи дом на 2 сімї. Сподіваюсь так буде доступніше на перший час. Відгукніться хто хотів би поділити житло таким же чином. Дякую!🙏
-
❤️Доброго дня 9го серпня плітаємо до Оттави, сподіваємось на готель 14 днів, але потрібно шукати житло. Я з дочкою, тому шукаю квартиру на 2 сімї чи дом на 2 сімї. Сподіваюсь так буде доступніше на перший час. Відгукніться хто хотів би поділити житло таким же чином. Дякую!🙏
-
Якщо в мене є переклад диплому та додатку до диплому з апостилем? Чи потрібно підтверджувати через WES при подачі на PR?
-
Можна більш детально будьласка..? Федеральна це 3000$ та житло вже майже рік знімаємо, але на стороні Квебеку
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, контакти україномовного нотаріуса в Оттаві. Потрібно зробити доручення в Україну. Дякую)
-
Підкажіть, будь ласка, контакти україномовного нотаріуса в Оттаві. Потрібно зробити доручення в Україну. Дякую)
-
Привіт Всім 🫶🇺🇦🤘 Чи є чат Ванкувер ? Може хто має ,киньте пліз посилання 🫂 Завчасно дякую 💛
-
Вибачте,чат мертвий..?
-
Всім доброго ранку, підскажіть будь ласка: Дівчина здала біометрію 7го числа минулого місяця, прийшло підтвердження, але passport requests ще відсутній, хоча мені прийшов за тиждень після здачі біометрії. Чи є якісь нові умови розгляду анкети після закриття програми? 7го числа його місяця буду звертатися за кризис формою
-
Та ще питання, хтось чув за це, що можно десь 300$ отримати..?
-
А як це приєднати карту до приватбанку..?
-
Привіт всім
-
Доброго вечора, чи Куает ще приймає заявки чи вже все закінчилося? Бачив що програма до 15 липня