🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
вдруг кому интересно, местньіе советуют в нерабочее время: - Tunneys pasture (www.google.com/maps/place/Tunney's+Pasture,+Ottawa,+ON/@45.4060238,-75.7479803,3722m/data=!3m2!1e3!4b1!4m6!3m5!1s0x4cce0416489c912f:0xaaa86106853d850e!8m2!3d45.4049818!4d-75.7384897!16zL20vMGJ3cGRk?entry=ttu) - NRC Ottawa (www.google.com/maps/search/NRC+Ottawa/@45.4486838,-75.6215098,3719m/data=!3m2!1e3!4b1?entry=ttu) - industrial park behind Lancaster Rd which has a lot room to practice (www.google.com/maps/@45.4039886,-75.6139917,1942m/data=!3m1!1e3)
-
Біля Hogs парку
-
Будь яка парковка будь якого магазину через 15 хвилин після закриття: FreshCo, Loblaws, Walmart, Costco, Home Depot, Rona. Чого -чого, а місця у північній Америці вистачає. Це вам не Європа.
-
I saw a post about your platform and I took a step to try if it’s going to work you changed my life financially 🌉use your 19 to 70 hour's to work from home while waiting for your salary 9 people are needed in this group to come and work online , to earn $7520 in three business days. 👇👇 JOIN GROUP ASK HOW 👇👇 CLICK HERE TO MESSAGE ADMIN
-
Кто недавно приехал в Канаду по каует? куплю ваш свежий проездной, если он вам не нужен👍
-
Кто недавно приехал в Канаду по каует? куплю ваш свежий проездной, если он вам не нужен👍
-
Доброго дня! Шукаю роботу в Калгарі або Remote в Канаді - в сфері Айті React Frontend Developer. 3 роки досвіду роботи, а також освіта Бакалавр в сфері Computer Science. Мій LinkedIn: www.linkedin.com/in/anastasia-pranovych В червні буду в Калгарі, але роботу можу почати від зараз. Щоб дізнатися більше, пишіть, будь ласка приватно Заздалегідь дякую
-
Добрый день. Подскажите , подача на пр при воссоединении семьи для жены украински бесплатный или надо оплачивать ?
-
Доброго дня! Мене звати Валерія, я таргетолог і СММ-спеціаліст. Знаю як залучити нових клієнтів з соц.мереж та збільшити прибуток вашого бізнесу, а також побудувати міцний особистий бренд, збільшити впізнаваність та лояльність клієнтів. Знаю як тестувати рекламні кампанії Facebook Ads, як аналізувати і оптимізувати їх, щоб отримати найвигідніший результат. Я надаю послуги як спеціаліст на довгостроковий термін співпраці, а також проводжу консультації для тих хто хоче розібратись в просуванні своїх соц.мереж. Також для тих, хто в Оттаві можу провести фотосесію і підготувати фото/відео контент для соц.мереж. Я працюю з різними нішами, маю досвід, кейси і відгуки клієнтів. Зберігайте мої контакти, пишіть в особисті - буду рада допомогти в просуванні і розвитку ваших соц.мереж.
-
Добрий день! Підкажіть,будь ласка, для гуманітарної програми чи потрібно копію підтверджуючих документів від канадійців,які надавали листи підтримки?
-
Так
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка назву платного додатку де можна переглянути результати аналізів Здається є такий
-
I started my investment program with eva a year ago and I have never been disappointed as regards getting my profits. I always receive my payout in accordance to my withdrawal date. Looking for a legit person to invest with and earn comfortably, then go ahead with Mr Charles Kenneth 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+3tWSPLKNMrQ1YzE8
-
Доброго дня! Шукаю роботу в Брамптоні. Буду вдячна за допомогу! 🙏
-
Здається 1-bed квартира з 1 червня (можна раніше при обговорюванні) у Stewart Apartments (15 хв пішки, до даунтану). 1650$ CAD на місяць, інтернет та комунальні вже включені у вартість. Термін здачі від декількох місяців до року, та більше. За детальною інформацією пишіть.
-
Шукаю роботу у Міссіссазі парттайм. Буду вдячна за допомогу.