🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
I started my investment program with eva a year ago and I have never been disappointed as regards getting my profits. I always receive my payout in accordance to my withdrawal date. Looking for a legit person to invest with and earn comfortably, then go ahead with Mr Charles Kenneth 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+3tWSPLKNMrQ1YzE8
-
Доброго дня! Шукаю роботу в Брамптоні. Буду вдячна за допомогу! 🙏
-
Здається 1-bed квартира з 1 червня (можна раніше при обговорюванні) у Stewart Apartments (15 хв пішки, до даунтану). 1650$ CAD на місяць, інтернет та комунальні вже включені у вартість. Термін здачі від декількох місяців до року, та більше. За детальною інформацією пишіть.
-
Шукаю роботу у Міссіссазі парттайм. Буду вдячна за допомогу.
-
Ціна 100 $
-
Продам майже новий futon з IKEA. Стан нового, забирати в центрі також можлива доставка за домовленістю.
-
Ottawa
-
А було безкоштовна подача для українців по воззʼєднання сімьі ?
-
Дякую.то ж не зовсім зрозуміло, что ж нового було в цієї програмі
-
пробуйте почтой обычной , они занимаются таким , но если сумма большая лучше самому уже слетать за таким
-
зависит от сумм , если будет много канада спросить откуда эти деньги и почему не облагаются налогами , а так как в Онтарио еще и большинство криптобирж запрещены , то и много трудностей возникает .
-
Добрий вечір , підкажіть може хтось вже звертався до імміграційних консультантів скільки вам нарахували за послуги та інше ? Мені нарахували на двох десь 9000$ CAD - сюди входить все все - починаючи з дачі тесту і закінчуючи всіма переводами та послугами юриста . Можете писати в приватне :)