🇺🇦UA Ottawa - Ми в Оттаві🇨🇦
-
зависит от сумм , если будет много канада спросить откуда эти деньги и почему не облагаются налогами , а так как в Онтарио еще и большинство криптобирж запрещены , то и много трудностей возникает .
-
Добрий вечір , підкажіть може хтось вже звертався до імміграційних консультантів скільки вам нарахували за послуги та інше ? Мені нарахували на двох десь 9000$ CAD - сюди входить все все - починаючи з дачі тесту і закінчуючи всіма переводами та послугами юриста . Можете писати в приватне :)
-
Програма через кваліфіковано роботу
-
Христос Воскрес!🐣 Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) ❗️ Шукали дипломованого лікаря-косметолога? Зі стажем?) Тоді звертайтесь 😇 Роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Христос Воскрес!🐣 Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) ❗️ Шукали дипломованого лікаря-косметолога? Зі стажем?) Тоді звертайтесь 😇 Роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )